Funderingar kring allt och ingenting..

image31
Fotografering på Xist


Nu har jag jobbat i snart tre veckor. Det känns jättebra och jag trivs hur bra som helst! Folk som ger mig kommentarer om att jag är en dålig mamma för att jag jobbar och "struntar" i mitt barn.. Var får ni allt ifrån? Jag struntar väl inte i Ticke när det enda jag vill är att han mår bra? Jag försöker ge min familj bättre ekonomi, därför jobbar jag. Vi tjänar så himla mycket på att jag jobbar och att Tobbe är hemma. Visserligen så träffar jag inte Christopher speciellt mycket dom dagarna jag jobbar, men jag kan lova er att jag umgås med ENBART honom när jag ör ledig (två dagar i veckan). Varför får inte papporna lika mycket skit som mammorna får? Är det BARA mammorna som KAN vara hemma med barnen? Papporna ska inte ta något ansvar då eller? Ska jag vara helt ärlig, så har jag inte riktigt förstått det där med att mamman ska vara hemma med barnet.

Det är så mycket jag vill säga, men det går inte. Jag kan inte! Det skulle vara så dumt av mig att öppna min stora käft, jag skulle bara försäga mig. Att det ska vara så svårt... Orkar inte riktigt.. Kan inte.. Eller är det så att jag inte vill? Eller inte vågar...? Jobbigt med allt som måste tänkas på hela tiden. We need to talk, you and me.

Nathalie, jag är så jävla glad att du finns! Utan dig skulle jag inte klara mig just nu. Jag skulle inte orka med allt som ska göras hela tiden.. Att du ens orkar sitta och lyssna på mitt tjat hela tiden är helt ofattbart (och värt flera ton guld!).. Tack för att du finns!

Snällheter
Postat av: Maria

Tänker på dig gumman! Lyssna inte på andra idioter, vad vet dom om dig? :) Ditt val och dina beslut och så som jag känner dig vet jag att alla dina beslut fattas utifrån Tickes bästa!

Postat av: Alex

Håller med Maria. Man måste vara rätt dum för att reso nera i de banorna, både du och Tobbe är lika viktiga som föräldrar och det viktiga är att ni finns där (och det gör ni ju mest hela tiden) och att ni kan försörja er och honom och då spelar det ju ingen roll vem av er som är hemma så länge det funkar. Stå på er! *kram*

2007-07-09 @ 23:18:55

Kommentera inlägget här:

Du heter?
Glöm inte bort mig.

Vad är din mailadress?

Har du en hemsida / blogg?

Vad vill du säga?

Trackback