I am going to give myself a great life.

Ny blogg, nya andetag... Eller vad säger ni? Klicka här för att komma till adressen, men vill du läsa måste du ha lösenord...

Hur mycket kärlek som helst.


090728 - kl. 03.42
GRATTIS SOFIE! <3



Skyddat eller ny adress?

Jag funderar på att sätta lösenord på min blogg. Bara för att få behålla mitt privatliv för mig själv ett tag till... Det är ingen som frågar mig någonting, ingen som klankar ner på mina beslut jag tar men jag känner ändå att det är dags för mig att ta en liten paus från den här skiten. Jag känner inte riktigt för att vem som helst ska få veta massa saker om mig, jag vill kunna välja själv vilka som ska få veta något.
Den största anledningen till att jag kommer sätta lösenord, eller byta bloggadress och ha lösenord på den är för att jag vill visa någon form av hänsyn till folk i största allmänhet och just nu känner jag inte att jag kan göra det.

Så nu vet ni vad som kommer hända inom en snar framtid.

I almost told you that I loved you.

Jag känner egentligen inte för att blogga överhuvudtaget, men jag vill inte svika Mia (hon blir så glad när jag bloggar, haha). I fredags när vi skulle ut på krogen så hade jag tappat all lust för att vara ute och festa. Det hände lite väl mycket på en och samma gång, visserligen hade jag inte kunnat räkna med något annat, men lite ansvarsfull måste man vara ibland... Äh, det där är väl glömt om ett par veckor eller så

Och jag bara väntar på det där brevet nu. Jag vill inget hellre än att det ska komma fram till mig, så jag får veta vad som händer...

One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind.

Jag vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande kvar i soffan och degar. Ser ut som ett jävla bombnedslag i lägenheten, så jag ska väl gå upp snart och städa undan i köket och i mitt rum iaf. Min mage gör skitont, fattar inte vad felet är. Kanske blev för mycket äcklig vitlökssås igår?

Jag var ute och åkte bil med D inatt, ruuuligt. Kom väl hem runt fyra igen och somnade typ på en gång. Tröttmössa...

Usch, det blev lite mycket tankar igår. Egentligen vill jag inget hellre än att berätta för hela världen, men jag vet att om jag gör det så kommer iaf en människa säga "vadvardetjagsa?" och jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte, jag har inte tänkt klart ännu, måste tänka upp alla tankar först. Alla ord som vill ut, som vill skrikas ut, dom ska tänkas.

Nej, om jag ska ta och städa i köket nu kanske?

I don't like it when you're far away.




Det var verkligen värt det, det vet du att jag tycker.



Dumheter.

Jag ligger i soffan nu och väntar. Väntar på digdigdig. Fick ju som sagt reda på var du håller hus, eller nästan iaf. Ingen säger hela sanningen, men jag dör inte av det. Däremot bli jag lite fundersam, för om det är så att det bara händer massa dumheter hela tiden så funkar det inte. Mitt liv ska inte innehålla dumheter längre, det blir bara tröttsamt i längden.

En obstinat trettonåring.

Jag vet inte vad jag ska göra snart. Ticke har varit världens underbaraste unge hela dagen... Ända tills vi kom hem igen. Han har skrikit, bråkat och gnällt ända sen vi kom innanför dörren typ. Just nu ligger han i sin säng för jag orkar allvarligt talat inte lyssna på honom mer.
Om en liten stund är det dags för barnen att bada och då ska jag faktiskt passa på att springa till ICA en snabbis och köpa cigaretter. Finns inget som lugnar ner mig bättre än just det när Ticke är som en obstinat trettonåring.

Nu vet jag iaf var du håller hus, gris.


Världens sötaste Ticke-Litus.

Glädjande besked!

Jag har glädjande nyheter! Min plånbok ligger hemma hos pappa och Camilla, så nu är det fina fisken här. Pappa kommer hit imorgon och fixar upp glasskåpet och en hylla åt mig och då passar han på att ta med sig plånboken. Ticke och jag kommer hänga med pappa hem sen för jag måste hjälpa Camilla med hennes E-Leg så att hon kan installera den där skiten på datorn.

Nu ska jag städa badrummet.

Sanning eller lögn.

Jag tänker för mycket just nu. Börjar bli orolig. Jag gillar inte när du bara försvinner sådär, förstår du inte det? Oh, God. What if...? Nej, finns inte en chans. Skulle antagligen bli överlycklig och hoppa jämfota av lycka om du knackade på och var tillbaka. Japp, det skulle jag bli. För utan dig är inte Sandra en vanlig Sandra, utan snarare en ganska ovanlig Sandra. Inte bra, inte bra.

Och vad är det folk vill berätta för mig, men inte vågar? Får väl fråga helt enkelt, kan väl inte vara svårt? Fast det är sant... Sanningen gör oftast ondare att höra än lögner. Eller hur?

Uschusch.

Jag har tappat min plånbok. Inte speciellt otippat, va? Jag är expert på att tappa bort mina jävla satans plånböcker. Yesyesyes. Och tydligen tappade jag vettet i samma veva, för jag vet inte riktigt vad jag tänker med just nu? Whatever, I don't give a...

Nu ska jag kolla om det finns någon mat i frysen som jag kan laga till middag ikväll... Vad sägs om kycklingkorv?

Überbra.

Jag vaknade av världens bästa Ticke-Litus imorse. Inte så mysigt, men ok. Han stod och höll ena fingret för näsan och sa att han blödde. "Vadå blöder?" frågade jag honom ett par gånger och när han tog bort fingret från näsan så forsade blodet. Som sagt; Inte mysigt, men ok. Jag torkade bort allt blod och när vi var klara med det ville han titta på Mamma Mu, så jag satte på den filmen åt honom. Haha, fem eller sex gånger hann han se den innan jag gick upp för dagen.
Efter frukosten tog vi på oss kläderna och gick ner till Riddarparken och satt där ända fram tills dom stängde vid halvtvå. Dåligt väder = Ingen Riddarpark. Lite kul är det att sommarjobbarna där kommer fram till Ticke med "motorcykeln" och ger den till honom så fort vi kommer dit. Ännu roligare är det att allihopa vill leka med honom, så det blir inte så mycket studsbollshoppande efter honom så fort han sticker iväg. Nice.

Imorgon blir det nog en ganska lugn dag, ska visserligen till två läkare och kommer säkert hinna stressa ihjäl mig på kuppen, men det är det värt. På eftermiddagen ska jag och Ticke hem till pappa och Camilla och äta middag tillsammans och Amanda kommer också vara med. Det blir säkert jättetrevligt. Pappa kommer och hämtar mig och Ticke så vi bor med oss Tickes matstol, sen skjutsar han hem oss igen efteråt. När jag ändå är hos dom imorgon ska jag och Camilla passa på att springa ner till källaren och kolla om dom hade en gardinstång till övers, vore ju schysst att få upp gardiner i fönstret så man kan stänga ute lite ljus när det är dags för Ticke att nanna kudde på kvällen.
På tal om att sova så går nattningen alldeles überbra numera. Vid sju på kvällen får båda ungarna ta sig ett bad och efter det läser Mia "Godnatt, Alfons Åberg!". Tandborstning, pyjamas sen bums i säng. Brukar gå helt smärtfritt, men dom senaste två nätterna har det tagit tid för Christopher att komma till ro...


Blir ett old picture på Ticke, har inte fixat in nya på datorn.

Jag har nästan blivit av med alla jobbiga sopsäckar som var fulla med kläder och annat bös från rummet, så nu finns det massor med plats att röra sig på! Dessutom har jag flyttat in sängen mot väggen, kändes onödigt att den skulle stå och ta upp typ hela golvet så att det bara fanns lite plats runt omkring. Imorgon kommer jag dessutom fixa upp Tickes säng, så slipper han sova på madrass på golvet. Stackaren...

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen måste jag fixa disken. Känns inte helt ok att komma upp imorgon bitti och fixa frukost till barnen och samtidigt behöva ta hand om ett jävla diskberg.

Bajsunge.

Jag bloggar. Jaaops, jag bloggar och nu måste jag sluta. Ticke är uppe och vandrar i lägenheten, vill tydligen inte sova. Bajsunge.

En tur till IKEA?

Jag har varit vaken sen halvsju ungefär, så nu är jag lagom trött. Ska in i duschen snart och sen fixa mig i ordning innan det är dags för mig att klä på Christopher. Blir nog en tur till IKEA lite senare idag, känner att jag behöver köpa något som jag kan ställa saker i. Blablabla, tråkigare inlägg finns väl inte?

Det är dags för mig att ta itu med lite saker idag också, jag behöver prata med en person och så ska jag ringa pappa lite senare och fråga om han kan hjälpa mig från IKEA. Blajj, nu måste jag ta Ticke så han inte ramlar när han "sitter" (läs: står) på traktorn. Unge.

My love is like a fucking disease.

Jag är vid mina sinnens fulla bruk igen. Var väl inte riktigt det igår. Problem, problem. Men saker och ting är lösta nu iaf och jag känner väl att det hade kunnat bli lite bättre, men ibland måste man ta en fet jävla bitchslap och se till att något blir gjort.
Ticke är hemma igen och ligger och sover. Älsklingen blev alldeles jätteglad när han fick se Mia, rusade fram till henne och gav henne värsta kramen och pussen. Myspys. Och så var han glad över att Fofi var här, för det är inte så ofta dom ses nu för tiden. Tror att Ticke skulle uppskatta om vi träffar Sofie en gång till innan Jack-Dylan anländer till världen. Ska bli kul att se hur den lille parveln ser ut utanför magen!

Nu ska jag försöka sova, kanske smiter ut på balkongen och tar en cigg innan... Jaaops, det gör jag.

I'm not the one that you want
Not the one that you need
My love is like a fucking disease

I will try to fix you.

Jag är Sveriges sämsta människa. Som vanligt har Mia inte fått mitt sms om att jag inte skulle komma hëm, men det är lugnt. Det är uppskattat att man hellre kommer hem än att man sover på parkbänk. Så, hur illa får det egentligen bli? Det var väl ändå avslutat? Gosh, jag orkar inte mer just nu. Går och sover istället... Efterfest på din balkong?

Glajj.

Jag har varit uppe före klockan åtta två dagar i rad. Det är verkligen ett stort kors i taket för min del! Egentligen borde jag vara skapligt trött för jag somnade någon gång efter två i natt. Fick ett litet städryck igår och fixade i ordning i badrummet och när jag hade gjort det klart tänkte jag börja med köket, men då skulle både Nathalie och Mia gå och lägga sig, så jag struntade i köket. Fixade i ordning det imorse istället.
Ticke har varit världens gulligaste nu på morgonen och väckte sin mamma med en stor puss. Inte ofta han gör så, så man får ta tillvara på tillfällena som bjuds.
Jag ska hoppa in i duschen och sen packa i ordning en väska till Ticke med lite rena kläder och så eftersom han åker till sin pappa. Nu ska jag gå.


Neudlar.

Jag ska fixa nudlar. Be back later.

The Riddarpark.

Jag, Mia, Ticke och Oliv har spenderat dagen i The Riddarpark. Så himla mysigt att sitta där hela dagen, vi kom dit vid tolv och gick igen klockan fyra när dom stängde fiket. Supermys! Nu är vi klara med dagens alla bestyr som har med ungar och lek att göra, så nästa grej att göra blir att bada barnen och läsa Alfons Åberg. Sen är det dags för sötgrabbarna att nanna kudde.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med saker och ting. Är väl lite rädd att det kommer bli kaos, men det får jag nog lov att ta i så fall. Blir det enbart kaos och kalabalik så... Då får jag helt enkelt ta den smällen. Usch, känner att det här kan bli lite väl jobbigt..

Nu ska jag gå ut i köket och ta två alvedon, för min huvudvärk börjar gå balansgång på mina små nervtrådar.


Hejdå med dig.

I will not fight for you.

Från blond till svarthårig

Jag håller på att bli svarthårig. Förstår ni den eller? Jag kommer snart vara svarthårig och jag har lite ångest över det.
Nathalie: "Jag älskar när du är sådär impulsiv, Sandra!"
Jag: "När fan ska du vara impulsiv då?"
Nathalie: "Jag klippte av 45 cm. av mitt hår. Jag har varit impulsiv så det räcker för mitt hår!"

Mm, det säger hon. Btw, jag kommer inte visa någon bild i bloggen. JAG HAR ÅNGEST!


He was heartache from the first day..

Jag vet inte hur allting känns nu. Känns helt stört att det blivit som det blivit, men jag kan inte göra så mycket åt saken. Det är väl upp till var och en att berätta saker och ting, eller hur? Jag känner inte riktigt att jag vill dela det här med någon ännu... Blir det för mycket tjat och gnäll om saker och ting kan det hända att en liten vit lögn slinker ur munnen på mig, bara för att underlätta för mig där och då.
N
u ska jag fixa lite käk till Ticke innan Oliv kommer hem från sin pappa.

My heart is frozen still
As i try to find the will to forget you somehow
Cause i know you're somewhere out there right now

Hello, I've missed you quite terribly.

Jag ska snart ta en dusch och börja göra mig i ordning till jobbet. Jag har verkligen ingen lust att jobba, jag vill inte! Men jag kommer stanna kvar tills jag vet att jag har ett annat jobb att gå till. Vill inte bara sluta jobba sådär, jag måste ha någonting att göra på dagarna. Och tjäna pengar låter ganska bra i mina öron...


Well you are the one, the one that lies close to me
Whisper's "Hello, I've missed you quite terribly"
I fell in love, in love with you suddenly
Now there's no place else I could be but here in your arms

Well, I didn't mean to do it..

Counting Crows - Accidentally in love

J
ag har precis kommit hem från jobbet. Spenderade en bra stund i telefon med en vän. Fick sällskap i telefonen från det att jag gick från jobbet tills jag stod utanför ytterdörren. Tacksomfan.
Det har varit en jävla skitdag på jobbet idag. Nya ägarna klagar på att jag går ut och röker för ofta. Två cigaretter från 15-21 är inte så jävla mycket. Jag jobbar och sliter som en jävla åsna och inte ens ett litet tack får man tillbaka. Whatever, I don't give a shit anyway...

Det är dags för mig att sova känner jag. Måste till jobbet tidigare imorgon, för då smäller det! Urk. Kan tyvärr inte tala om vad det är just nu, det får jag helt enkelt ta en annan gång. Jag är så himla snäll ibland, eller hur?

We're accidentally in love
Accidentally in love
<3

And now I'm sleeping in your bed, oh God, you wish that I was dead.

Lambretta - Bimbo
(texten är lite fel, ja, jag vet)


Jag sitter och äter min frukost just nu. Hah, nudlar is teh shit! Ska alldeles strax ta en dusch, sminka mig och lite sånt. Sen sticker jag iväg till Jakan och förhoppningsvis hinner jag se nya lägenheten innan det är dags för mig att springa till jobbet. Gosh, egentligen orkar jag inte. Funderade ett tag på att gå till läkaren och försöka bli sjukskriven... Eller inte. Jag är inte en sån vekling som stannar hemma bara för att jag inte råkar må bra just nu. Bleschan.

Senare ikväll kommer H, R och ytterligare en person till Pergola. Det gillar vi skarpt, eller hur? Jag vill bara vara lite mysig ibland, inte mitt fel. Visstvisstvisst?

Trying to think of
Something, anything
Just to keep me from
Thinking of you

And I didn't mean to give you chills the way that I kiss..

Plain White T's - A Lonely September

J
ag mår inte riktigt som jag bör göra just nu. Åkte på världens ångestattack igår, inte roligt. Det var helt enkelt förjävligt. Den kom när jag var på Skagen med K och Ticke och en gammal gubbe (haha). Hade varit i Riddarparken precis innan och jag hade väl kunnat läsa av att det var på G om jag inte var så naiv och blåögd som lilla jag ändå är. Det börjar nästan alltid med yrselattacker för min del, och det gjorde det igår med. Tre gånger blev det så i RP. Tänkte att det säkert bara var för att jag inte har ätit så bra.. Efter RP gick vi till centrum och skulle käka lite på Skagen, jag fick syn på min pappa och sprang iväg för att säga hej. När jag kom tillbaka till Skagen så började hjärta klappa utav bara helvete, jag kallsvettades, fick yrselattacker och jag tänkte att jag skulle dö. Det är verkligen så det känns. Nudörjagochjagkommeraldrigmervaknauppigen. Ungefär. Men jag dog inte. Däremot åkte jag hem till
Mia och satt där en stund. Sen drog jag iväg till Jakobsberg för att hämta grejer hemma hos pappa och C och efter det skulle jag åkt till mamma för att vila. Men som sagt, jag mådde verkligen inte bra. Träffade på en tjejkompis och satt och pratade med henne i centrum en stund och så följde jag med henne hem. Så skönt som jag har sovit i natt har jag inte sovit på en evinnerlighet. Allvarligt. Fjorton timmar ungefär sov jag och det var välbehövligt as hell.

På lördag går flyttbilen. Jag kommer visserligen jobba då, eller iallafall vara i Södertälje och lämna Ticke. Han ska vara där tills på söndag, så det lär bli lugnt och skönt hemma eftersom båda ungarna kommer vara borta. Japp, ni läste rätt. Båda ungarna. Vi flyttar ju med Mia och Oliv. Kommer bo tre tjugoplussare och två obstinata 2-åringar som tror att dom är 13. Typ. Fast vi älskar barnen ändå. Ticke-Litus och Oliv-Fis. Mammornas och mosterns älsklingar. Forevaaaah.

<3

Och du värmer min själ så sjukligt mycket - även fast det inte är tillåtet.


Hemligstämplat.

Jag är lite besviken. Fuck it, liksom. Jävla Sverige-väder, vad är det för fel på en klarblå himmel med strålande sol egentligen? Jag skulle mer än gärna ligga på stranden, nästan naken, och sola mig brunare än en pepparkaka. Fast vid närmare eftertanke så hade jag nog snarare fått springa upp och ner som en annan jävla studsboll för att hålla koll på Christopher. As usual. Men jag är van vid det och det gör mig ju inte så himla mycket egentligen.

Det som händer idag är fortfarande lite hemligstämplat.

Ganska mycket att göra imorgon...

Jag borde verkligen gå och lägga mig nu, sjukt trött. Imorgon är en ny dag och då händer massor med saker. Måste bl.a. få tag i min kära mor och höra efter hur saker och ting går till under morgonkvällen. Jag har ju lite att stå i, dock ingenting som jag talat om för någon ännu. Men det lär jag ju göra i sinom tid... Hah, nu blev ni lite nyfikna va? ;)

Nattblogg, som faan.

Jag kommer hädanefter börja alla mina trista inlägg med ordet "Jag". Det kommer till slut bli lite av en tvångstanke för mig, precis som alla andra tokiga saker jag måste göra.. Som när jag måste "blåsa upp" kinderna utan att stänga munnen. Kan ju tala om att det praktiskt taget är omöjligt. Men det är ju så. Har man tvångstankar, ja, då har man det. Fast vissa grejer stör jag mig sjukligt mycket på.. Typ som när jag går i trappor. Jag måste räkna hur många trappsteg det är och gå exakt samtidigt som någon annan. Annars kan det bli katastrof i mitt huvud och det är fan inte kul.

Jag måste tänkatänkatänka. Tänka på vad jag säger, vad jag gör och varför jag gör det. Jag är expert på komplicerade situationer, fast den här gången är det inte så komplicerat. Skönt det, iallafall.



Ticke i sina snygga badbyxor från
Barnbolaget som ligger i Jakobsbergs Centrum.

Jag kommer helt enkelt få lägga upp bilder
från IE istället för Firefox. Det funkade tydligen bättre.

Visa ***** så får du en tia!

Jag måste tydligen börja det här inlägget med ordet "Jag" säger Nathalie. Och eftersom jag är sjukligt snäll så gör jag det, bara för att slippa hennes jävla kärring-gnäll sen. Börjar bli rysligt trött på den skiten jag får höra av henne hela tiden... Uschabuscha. Nej, men allvarligt. Nathalie är väl snäll, men hon kan bli lite jobbig när hon sätter den sidan till.

Imorgon ska jag åka in till Jakobsberg och träffa K. Vi lär sitta i Riddarparken ett par timmar om det är fint väder. Förhoppningsvis är det väldigt fint, eller iallafall bara molnigt. Vi lär ju sitta där i ett par timmar och hinka kaffe, det är alltid gott!

Jag har verkligen ingen inspiration till att skriva någonting kreativt idag, så jag avslutar nog detta inlägg med en video på Ticke. Jag har inte lärt honom att säga "visa kuken så får du en tia" - däremot har vi lärt honom att säga näheeeee på det där speciella sättet. Me like <3




Bunke.

Det ska tamejfan bli ändring på det här nu. Jag måste börja blogga mer. Jag ska bli en sån där typsik jävla blogghora som bloggar om allt. Precis allt. OBSERVERA att det finns några undantag såklart... Jag har ätit mat idag, första gången åt jag makaroner och köttbullar med brunsås. Andra gången åt jag spiralmakaroner med köttfärs. Mumsfillibabba!
Jag känner mig för övrigt väldigt redo nu. Jag tror att jag ska ta och finna mig en redig karl. Eller ett svin var femte helg vore ju helt jävla ypperligt okej!

Fuck it, eller?

Fuck den här helgen. Jag vill inte vara med. Jag går ut och röker nu. Puss! :D

I didn't mean to fall in love, but I did..

I'm sitting here all by myself
Trying to convince myself
That you're not the one for me
-
A Lonely September - Plain White T's


G
osh, jag blir lite galen! Ju mer jag tänker, desto mer inser jag att det kanske inte var ett misstag... Trots allt. Fast å andra sidan, jag bryr mig för mycket om vad andra tycker och tänker. Jag skulle nästan skämmas... För det är helt enkelt sån jag är. Äh, whatever makes me happy...



I didn't mean to fall in love, but i did
And you didn't mean to love me back, but i know you did
-
A Lonely September - Plain White T's


Det borde ligga en bild på Ticke här, men jag får aldrig lägga upp bilder för Blogg.se längre. Det är struligt.