Jag har tröttnat på Blogg.se!

Ibland tröttnar man bara... Därför har jag nu fixat ny blogg med tillbehör (text, bilder, länkar o.s.v). Ni fattar säkert. För att komma till min nya blogg går ni in på

B A S I I L


Jag har inte påstått att den bloggen är mycket roligare / intressantare att läsa, men den som känner för det kan ju göra ett litet besök. Nu ska jag sova, annars kommer jag vara en levande död imorgon och jag tror inte att Ticke uppskattar att hans mamma inte kommer vara lekhumör i så fall.

En väldigt försenad middag för oss.

Maten står på spisen nu, det är bara löken som fattas. Sen kan jag ställa allting på bordet och vi kan börja äta. Det blir tacos ikväll, Tickes favoriträtt och även en av mina favoriträtter. Det är så enkelt att göra och man behöver så få ingeredienser.

xxz<xsaZ<
- Christopher hälsar.

Jag var borta i ett helt dygn...

Jag är hemma igen efter att ha varit borta ett helt dyng. Alldeles ensam med mamma... Utan barn och utan T. Bara jag. De tha rvarit så fruktansvärt skööööönt! Men nu ska jag sova.

Sakta ner lite, grabben!

Tänk om man hade en liten, liten apa! Nu har jag inte det, vilket i och för sig är tur. Apor är söta, i alla fall såna där små Herr Nilsson-apor. Egentligen var det inte ens det jag ville komma till... Det jag ville säga från början är att Ticke kan räkna! Jag bytte blöja på honom tidigare och efteråt så satt han i mitt knä och myste lite. Så klappade han händerna och sa "bra!" och jag klappade hnäderna och sa "eeeeen!". Meningen var att jag skulle fortsätta räkna, men jag kom av mig, för Ticke fortsatte. "Toooo! Teeee!" sa han. Jag tänkte först att jag måste ha hört fel, han ska inte kunna räkna till någonting ännu! Jag provade igen: "eeeeen!"... Ticke apade efter: "Tooo! Teeee!". Jag fortsatte att räkna uppåt, fyra, fem, sex, sju, åtta... Ticke apade efter igen: "iiia, eeem, sek, uouuuo, taaa!". Jag vet att han sa efter mig, och att han säger två och tre utan att behöva hjälp från någon. Men jag har inte hört en 1½-åring räkna förut! Jag vet inte... Jag finner trots allt inga ord, för nu går det i sån där raketfart igen. Sakta ner lite, grabben, mamma hänger inte med!

Min nya Wasser Maxx är min nya, stora kärlek!

Jag tror minsann att jag har glömt att berätta att pappa och C var här i söndags. Det var riktigt kul att dom kom hit, det är ju inte så ofta jag och pappa träffas nu för tiden... Och C har jag inte träffat på hur länge som helst. Dessutom tycker jag att det är roligt att Christopher fick träffa sin morfar, han känner ju inte honom så bra så jag skulle bara bli glad om dom kunde lära känna varandra ordentligt igen. Anledningen till att pappa och C kom hit är för att jag fyllde år den 20/9 och pappa fyllde år den 1/8, så vi skulle byta presenter med varandra. Vet ni vad jag fick?


Ja, det är en Wasser Maxx! Jag älskar den. Jag dricker inte kolsyrat vatten i vanliga fall, men den här kolsyran är så mild så min stackars hals klarar faktiskt av den! Jag är helt och hållet förälskad i den...

Imorgon ska jag lämna Ticke på dagis, sen ska jag ta itu med några viktiga ärenden... Ska bl.a. åka in till Stockholm och hämta min älskade lilla plånbok och så ska jag knalla över till Farbror Blå en liten stund också...

Nytt jobb?

Jag laddade upp mitt CV igår på Manpower och idag, inte ens ett dygn senare var det ett företag som ringde och frågade om jag vill komma på arbetsintervju på fredag. Jaja, jag kan väl gå dit och kolla iallafall - om jag är frisk såklart. Jag ska ut och röka en sväng nu, hoppas på att någon kanske ringer mig? :)

Yeah, baby!

Jag blir helt galen! Christopher fick lägga sig vid 11-tiden för att vila och han vaknade igen för 45 minuter sen ungefär. Ända sen dess har han skrikit, gapat, sparkat, slagit i dörrar och varit allmänt för jävlig! Nu har jag lagt honom i sängen igen och han ligger och skriker och dunkar huvudet i spjälorna. Och, nej. Jag tar absolut inte upp honom nu när han är på sitt värsta humör. Jag låter honom hellre lugna ner sig, så att vi kan sitta och mysa en liten stund innan vi åker iväg... Vart vi ska? Ingen aning. Hm, jag måste in till Stockholm och gå till polisen för min plånbok ligger där hos dom!

Jag måste ner på stan här i Södertälje också och lämna in lite papper till soc.
Får väl se hur smidigt det går, för Tobbe har min hyresavi och min elräkning... Jaja, det löser sig nog. Nu ska jag gå ut och röka, och sen gå in till Christopher och kramas lite grann med honom.

Ytterligare en plånbok är borta!

Idag har jag varit ute HELA långa dagen. Jag lämnade Ticke på dagis vid halv elva i morse, det är lika bra att han får vara där så mycket som möjligt nu eftersom det har varit sjukdomar till höger och vänster hos oss. Det blir så himla hattigt för honom annars med alla uppehåll och dessutom tycker han att det är jätteroligt på dagis nu. I morse när vi kom till dagis så tog jag av honom skorna och jackan och ställde ner honom på golvet. Han rusade ifrån mig in på avdelningen och jag kom efter när jag hade lyckats få av mig mina stövlar. Jag sa till honom att mamma skulle gå och att jag ville ha en puss och en kram. "Neeeej! Eddå mamma!" (Nej! Hejdå mamma!) och så vinkade han. Jag snodde en puss av honom i alla fall och sa till fröknarna att jag skulle gå. Jag stannade kvar ute i kapprummet en liten stund för att höra om han blev ledsen, men han sa inte ett ljud. Han frågade inte ens efter mig!

Christopher har fått LEGO av sin mormor idag. Jag tror att han kommer tycka att det är roligt att leka med, för han gillar att bygga med klossar och sånt och när han märker att han kan sätta fast legot i varandra så blir det nog mycket roligare!

Jag är ledsen. Nej, jag är lite besviken tror jag. Igår när jag var på jobbet så försvann min plånbok. Min plånbok med alla nya kort, mitt nya legitimation och mina gamla legitimationer... Mitt busskort som det är två veckor kvar på låg i plånboken. Allting är borta... Men jag tänker inte köpa nytt busskort förrän den15 oktober. Jag får skylla mig själv att plånboken försvann. Den hade legat i min väska hela dagen, men när jag stod inne på Pressbyrån vid Karlbergs station och skulle betala en flaska vatten så upptäckte jag att plånboken inte fanns i min väska. Jag ringde jobbet och dom kollade överallt... Utan resultat. Jag hade inga kontanter i plånboken så jag förstår inte varför någon skulle vilja ta den. Det kan ju vara så att jag har glömt den på bussen, men ajg vet att jag höll i den när jag klev av vid jobbet. Jaja, att sitta här och älta löser inga världsproblem.

I helgen ska mamma vara barnvakt åt Ticke. Jag, Tobbe, Carro och N ska gå eventuellt gå på bio eller hitta på något annat roligt. Ska bli skönt att kunna göra något utan att något av barnen är närvarande och utan att man behöver springa och hålla koll på dom titt som tätt. Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma med att bränna över bilder till skivor. Godnatt allihopa och sov så gott!