070430

image4



Vi hittade ett kontantkort hemma idag, så nu har jag nytt nummer.. Vill du ha det, säg till.


Christopher har varit helt underbar idag (förutom en liten stund på förmiddagen). Han har varit jättesnäll och suttit i babysittern ett tag och pluddrat och jollrat. Han är ett så sällskapligt barn! Just nu ligger han i soffan och sover, men det låter som han håller på att vakna till lite grann. Jag ska nog bada honom så att han piggnar till lite (Marias idé med Oliver), för då kanske han sover ännu bättre på natten.
Tänk vad Christopher har gjort egentligen... Han har förändrat livet för mig helt och hållet! Nu är vi inte längre två stycken, vi är faktiskt tre. Och vi kommer antagligen vara det åtminstone tills Lillsheiten är 32 år. Han ska bo hemma hos oss tills han har fyllt så mycket, han får inte flytta tidigare och han får inte träffa tjejer utan min tillåtelse! Haha ^^ Nej, men... Han har förändrat mitt liv till det bättre!

På onsdag ska jag träffa mormor nere på stan. Hon vill så gärna träffa sitt barnbarns barn och så vill hon köpa något till honom. Jag har ingen aning om vad han behöver just nu, kläder har han ju så det räcker och blir över, leksaker och böcker och sånt också... Hm... Jag får nog lov att tänka över det där ordentligt!
På torsdag kommer Stina och Mattias hit och hälsar på. Jag har inte träffat dom sen vi avslutade våran kontakt och det är i juni-05. Då träffade jag iofs bara Stina eftersom Mattias var sjuk... Ske be Stina att påminna Birgitta om att jag vill att hon ringer mig.

Nu är det dags att byta blöja och sen ska jag bada honom och innan vi går och lägger oss ska han få ordentligt med mat.





Är det bara jag som har fått ett riktigt litet kräkbarn?

070428 - borttappad telefon

Jag har tappat bort min telefon och därmed alla telefonnummer.





Jag är världens klantigaste människa. Jag fattar inte att jag lyckades tappa bort telefonen! Jag hade den mellan 12.10 och 12.15 igår och det var när jag gick fårn bussen till Johanna (det tar MAX 5 minuter att gå från bussen dit).. Jaja, vill du att jag ska kunna få tag i dig så bör du skriva en liten kommentar eller skicka numret till mig på helgon, lunarstorm, playahead, haket eller sockerdricka. På samtliga ställen heter jag basiil. Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag gå till affären. Byebye =)

070424 - ännu en gång

image3
Är han inte den vackraste du har sett?

Jag borde gå och lägga mig och det ska jag göra också. Jag har suttit på FL (www.familjeliv.se) ett bra tag nu, läst i forumen svarat i trådar och så. Det är ett bra sätt att skaffa sig nya bekanta på, men det är nog inga jag skulle kunna föreslå en träff med.
Jag har gjort en liten "Att göra"-lista och jag ska försöka hinna med åtminstone fyra saker =) Dom fyra sakerna är iofs saker som jag kan göra när jag går på min lilla promenad idag. Nej, nu börjar jag bli lite för trött här, så jag ska väl lägga mig en stund jag med.. Jag måste ju passa på nu när Christopher ligger och sover så sött! =)



Uppdatering? Kanske kommer senare

070424

image2


Det är konstigt egentligen, hur lycklig han gör mig. När han ler mot mig så blir jag alldeles varm i hela kroppen. Jag tar upp honom i famnen, låter mitt ansikte vila mot hans. Jag pratar med honom, berättar hur underbar han är och hur lycklig han gör mig. Vad får jag för svar? Han börjar skrika för att han vill ha mat =)
Jag har börjat uppskatta amningen igen, nu när mina bröstvårtor har läkt. Att få ha honom vid bröstet är en så stor upplevelse! Man blir ett igen, det är som om man aldrig någonsin har skiljts åt.. Christopher är mitt underbarn.

Jag har förresten börjat vara inloggad på Sockerdricka och Haket mycket oftare igen, det är skönt för nu har jag någonstans att skriva av mig på. Sockerdricka är nästan bättre än Haket, fast det är så jobbigt med alla kategorier som finns där! Hua, ska jag behöva välja först en huvudkategori och sen en underkategori? Jo, tydligen så är det ju så. Vill man ha något får man helt enkelt ta det som bjuds.
Jag som var så duktig med mitt sluta-bita-på-naglarna-projekt.. Nu har jag faktiskt bitit ner nio naglar! Jag har bara höger tumnagel kvar, den vägrar jag gå på! Jag måste ju ha något att klia mig i håret med ^^

Jag funderar på om min mens håller på att sätta igång. Jag har haft molande vrk i magen sen igår (precis som min mensvärk).. Men jag har hört att den inte borde sätta igång såhär tidigt om man ammar och så..? Jag kan ha fel, rätta mig isåfall!

Jag tror det är dags att försöka sova igen.. Får väl uppdatera här lite senare om jag skulle komma på något nyt att skriva =)

Godnatt så länge då!

070423

image1

I lördags var Linda och hennes mamma här och hälsade på. Fick en jättefin blomma av dom, den står i fönstret här i vardagsrummet nu =) Och Christopher fick en haklapp, jättesöt var den! Tack!
Christopher ligger i vagnen och sover, han somnade till "Vaggvisor" som man fick av Go'boken. När han är ledsen så brukar jag sätta på den skivan, det får honom genast att bli lugn, speciellt låt nummer 13.
Jag kan fortfarande knappt tro att det är sant... Jag har faktiskt blivit mamma! Jag har ett litet liv som jag måste vårda ömt, ge massor av kärlek och helt enkelt bara älska! Det är otroligt. För två år sen trodde jag att jag fortfarande skulle vara singel nu, att jag skulle springa runt på olika krogar och försöka hitta Mr. Right. Det visade sig ju att han inte alls fanns på någon krog, han fanns på Gröna Lund! Och jag trodde att jag och Nathalie skulle bo tillsammans i en sjaskig liten etta någonstans i Bro tillsammans med våra fina små dammråttor ^^ Jag var så liten då, så löjligt liten...
Idag har jag faktiskt haft lite tid till att tänka över saker och ting. Tänkte lite på hur mitt liv var innan jag blev gravid, innan jag ens träffade Tobbe och vissa saker, måste jag säga, saknar jag fruktansvärt mycket! Som när jag precis hade flyttat hem till pappa och jag och Nathalie ville träffas någon gång mitt i natten, då smög jag helt enkelt ut. Eller som när jag och Nathalie hade varit på fest hos Hanna och vi tog taxi tillbaka till Bro (från Kungsängen).. Det visade sig att den där taxichauffören var en av Arnes (Nathas pappa oich min farbror) arbetskollegor ^^ Haha, det var så läskigt, vi trodde att han skulle ringa Arne på en gång och tala om att vi inte var särskilt nyktra... En annan sak jag saknar väldigt mycket är Plätten. Där kunde vi sitta dag ut och dag in och bara betrakta, lyssna och fnissa.. Fast det jag saknar mest av allt nog inte det där man kunde ta på.. Jag saknar nog Nathalie så fruktansvärt mycket bara, men jag skyller på allt som vi gjorde tillsammans... Men på torsdag får jag träffa henne igen! Då kommer hon hit, det ska bli så kul! Hon har inte varit här sen den 23:e mars.. Det är en månad sen idag! =/ Jag vill inte att det ska ta en månad mellan varje gång hon träffar honom (eller mig!)..
I lördags fyllde syster Petra år också, försökte ringa ett par gånger under dagen, men det verkar som om dom har bytt nummer. Tråkigt =/ Men om du mot förmodan skulle läsa det här, Petra, så GRATTIS!!!

Tänk att det redan har gått mer än en månad sen Christopher föddes... Han kommer antagligen bli kallad för Ticke av oss och det är Tindras förtjänst ^^ Hon kunde inte riktigt säga Christopher, så det blev Tickopher istället, så gulligt! Det har iallafall gått mer än en månad, men det känns som det var igår jag låg inne på förlossningen och höll på att tuppa av för att jag hade så ont.. Tiden går för fort, jag vill inte att det ska gå så fort! Jag vill att han fortfarande ska vara sådär liten och charmig om ett år, som man bara kan vara i en viss ålder.. Om några månader kommer han kunna sitta upp helt själv och sen kommer han börja åla och krypa fram på golvet. Sen kommer gången, och sen innan man vet ordet av så har han tagit studenten! Men det är lång tid kvar tills dess, som tur är =)
Nu ska jag nog sätta mig och titta lite på Prison Break, jag som inte ens tycker om det.. Ska göra en kopp te först, försöka bli av med det mesta av röksuget.. Men jag har iallafall varit rökfri i mer än en månad nu, så jag är stolt!



Vem är du?
Jag kan inte se dig, inte höra dig
Jag kan känna att du sparkar, att du ligger och sträcker på dig
Du vet när jag mår dåligt eller när jag är glad
Du kan höra hur mitt hjärta slår
Allt det tar slut någon gång, väldigt snart
Nu vilar du i min famn, här kan inget ont hända
Du har så mjukt hår, så fina ögon
Ditt leende är så vackert
Av alla personer på jorden är du den som står mig närmst
Du är så vacker, mitt barn, så underbart fin
Och dig ska jag älska tills döden skiljer oss åt

Av: Sandra - 070318 och 070423