070621

image27


Jag trodde att allt skulle förändras när jag började jobba.. Om det har gjort det? NEJ! Jag vill bara.. Jag vet inte. Det har inte känts så bra på sistone, jag behöver nog få en liten paus, lite andrum. Inte från jobbet, utan från allt annat.. Äh, lyssna inte på mig.. Jag snackar massa goja bara.

Min son är nog det mest underbara som någonsin har hänt mig. Han är så fin och så liten.. Han har börjat vända sig från mage till rygg och det är på god väg åt andra hållet också!
Ticke börjar förresten bli stor. Han vaccinerades igår för första gången (3 månader gammal!!!) och han sa inte ett ljud. Han blev lite gnällig framåt kvällen, men inget märkvärdigt, han blev mest trött..

Nej, om jag skulle ta och sminka mig lite grann.. Bussen går om en timme och en kvart och jag vill helst hinna med den. Jag uppdaterar antagligen när jag har lite mer tid, kanske senare ikväll.

Mycket att göra under dagen..

          1 vecka            2½ månad

Åhå.. Igår kom jag och Christopher hem från
Avesta, en veckas semester från betongen är aldrig fel! Det har vait så lugnt och skönt, ingen stress, inga klagomål och absolut inga gräl med någon! Under den här veckan som har varit har jag och Nathalie säkert gått 2 mil om dagen! Det har varit jättebra träning för mina höfter, dom sista tre dagarna fick jag inte ens ont i dom =) Jag ska nog börja gå mycket mer nu när jag är hemma igen, dels är det bra för viktminskningen och dels så är det så skönt att gå!

Christopher håller på att växa om mig. Det är så det känns. Tiden går så ruskigt fort, så jag hinner inte ens sova ordentligt om nätterna. Jag brukar ligga vaken en stund och bara titta på honom när han sover, han är så fin. Han är det finaste jag någonsin åstadkommit. På riktigt. Innan han föddes hade jag föreställt mig att jag skulle älska honom väldigt mycket. Det gör jag också. Jag älskar mitt barn så otroligt att det ibland gör ont när jag tittar på honom. Jag vet att han en dag kommer växa upp och bli vuxen, det har jag ingenting emot! Men jag önskar verkligen att tiden kan gå lite långsammare, jag behöver få lära känna varenda detalj på Christopher, jag vill ha honom liten ett tag till! Tänk att han snart kanske kryper omkring på golvet här, det verkar nästan så! Ligger han på mage ser det precis ut som att han ska börja krypa närsomhelst. Han tycker inte om att ligga i vagnen längre stunder nu, han vill helst bli buren så att han får se världen. Min son börjar bli stor, men vet ni vad? Jag älskar honom mer och mer för varje dag...

Jag ska åka och storhandla idag, vi har inte någonting hemma. Så på listan "Att göra under dagen" står:
  • Storhandla
  • Bada Ticke
  • Fixa inbjudningskort till dopet
  • Diska
  • Tvätta massa kläder

(Jag har förresten inte gjort en enda av punkterna och nu är klockan 18:04. Jag har sovit hela dagen istället..)