Godis för 98,26:-

Jag och J har precis kommit hem igen, vi har varit och handlat godis! Mums, vad gott det ska bli. Jag köpte godis för 98 kronor! Shit, jag tänkte inte på vad jag gjorde när jag plockade ner lite av varje i påsen... Men det är sånt som händer även den bäste, eller hur?

Vad gör ni en lördagkväll som denna?

Det var DIN 1-årsdag igår!

Idag har det inte blivit så mycket bloggande för min del... Det har sina orsaker. Jag är ganska ledsen och besviken, men jag ska väl inte ta och tro det allra värsta just nu fast det är jävligt svårt att låta bli... Och min lilla systerdotter måste ju vara måttligt besviken och ledsen också. Det är så synd...
Man lovar sina barn att dom inte ska få vara med om besvikelserna, oron, ledsamheten... Och likt förbannat blir det så. Jag trodde verkligen på henne den här gången, jag vill fortfarande tro. Men det finns inga möjligheter till det längre..

Över till annat. Vi har lite folk här, vi ska spela rollspel! Ja, kan ni tänka er mig spela rollspel? Haha, det kunde inte jag förut men någon gång ska väl vara den första.

På ettårsdagen och allt...

God morgon!

Tobbe gav mig en liten sovmorgon idag, tack! Jag känner mig inte ett dugg utvilad, snarare så trött att ögonen håller på att ramla sönder och samman... Om dom nu kan göra det. Tobbe gick och la sig igen för att Christopher satt i sitt rum och lekte så snällt... Vem är det Chritopher väcker på morgonen? Det är mig. Tobbe får alltid sova för Ticke, t.o.m. när Christopher vilar middag... Han brukar vanligtvis sova i en och en halv - två timmar då, men om Tobbe också ligger och sover så kan Christopher ligga i sängen jättelänge och bara titta sig omkring. Jag förstår inte varför?

Jag ska fixa lite frukost till mig nu...

Har du känt på dina bröst idag?

Jag har så fruktansvärt ont i mitt vänstra bröst. För några dagar sen, fem kanske, så kände jag bara en ilande smärta. Det har nu övergått till en pulserande, ilande, stickande smärta. Jag ska nog vara Fröken Duktig på måndag och ringa en läkare som får känna och klämma och undersöka mitt stackars bröst. Jag kan ju inte gå runt som ett levande exempel på bröstsmärtor hur länge som helst. Jag ska dessutom leta upp en guide på internet där det förklaras hur man själv kan känna efter förändringar i brösten.
Tobbe tror att det kan vara en inflammerad mjölkkörtel eller liknande och förhoppningsvis har han rätt.



RAW Comedy Club.

OMG, jag älsar RAW Comedy Club. Vissa komiker har verkligen sjuk humor... På riktigt. Den här Aron Flam (om han nu stavar så) är sjukligt sjuk ^^

Oj, vad tiden går fort när man har roligt!

Jag har inte haft någon koll på vad klockan är, så jag har inte fixat i ordning någon mat till mig och Ticke. Så kan det gå när haspen är av, haha! Ska steka lite bacon och koka makaroner och kanske fixa någonting mer.. Gröna bönor och en majskolv till mig, kanske? Det får duga.

Inbjudan till Christophers kalas.

Jag och Christopher är precis hemkomna från affären. Jag glömde helt bort vad jag skulle köpa när jag var där, men nu kom jag självklart på det: ett måttband! Hur kommer det sig att jag är så himla glömsk? Har ni också problem med minnter, ni som börjar komma upp i åren (20+)? Nej, men skämt åsido... Jag är ganska glömsk av mig.
Promenaden ner på stan var ganska lugn. Christopher somnade när vi kom in i affären och vaknade igen när vi kom innanför ytterdörren.

Förresten, jag kan inte sluta tjata om det... Jag är så glad att Louise kommer hit igen på måndag! Vi ska åka till Skärholmen någon av dagarna, för hon ska köpa material till Joulines inbjudningskort till kalaset. Jag ska passa på att göra detsamma, för i år vill jag verkligen skicka ut inbjudningskort. Vi får se var det landar, eller hur Louise? Haha!


Efter ett par välförtjänta timmar...

.. i sängen har jag blivit en gladare mamma. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så trött hela tiden. Jag får huvudvärk ofta, är seg i kroppen, orkar inte göra så mycket som jag skulle vilja göra... Äh, det är nog ingenting, bara vanlig lathet. Jag skata med mig Christopher ner på stan om en liten stund och köpa ett måttband. Jag ska börja räkna points tillsammans med Louise [länk], för jag har införskaffat mig ViktVäktarna Point Plus! Japp, ni läste rätt. Jag har inte riktigt förstått vad allting innebär, men det kommer med tiden (precis som rynkorna).

Vad gör ni en fredag som denna?

Viral Trafik



Vill du har fler läsare till din blogg?
Bli medlem här! Ju fler du tipsar om den här sidan, desto fler besökare får du till din blogg. Det är väl ett smart sätt att nå ut till en större publik? =)

Vill du ha fler läsare till din blogg?

Ni kan ju sitta och kommentera tusen bloggar om dagen, men det det är ju inte säkert att alla har lust att kolla in just din blogg. Jag blev medlem på Nudge.se och har redan fått ett par besökare extra. Om dom väljer att stanna kvar är deras val. Gör som jag, bli medlem här!

God morgon, idag är det fredag!

Jag och Christopher har precis ätit frukost, nu sitter han och tittar på TV. Han har alldeles nyligen "lärt" sig sitta stilla i några minuter framför TV:n och titta på barnprogram och sånt. Visserligen sa både jag och Tobbe från början att vi inte ville ha ett barn som skulle få "passas" av TV:n. Vi hade för många runt omkring oss som använde den stora dumburken som barnvakt. Dom enda gångerna Ticke har tittat på TV är när vi har suttit allihopa och tittat, men han har oftast tröttnat efter ½ mikrosekund (ungefär) och sprungit iväg och lekt istället. Jag tycker inte att barn ska få titta på TV förrän dom själva vill det eller förrän dom visar intresse för det. Som det är nu så sätter man gärna barnen framför TV:n för att man ska göra ditten eller datten och man försöker hitta jättebra filmer som ungarna kanske kommer att ääääälska! Jag tror inte vi har en enda barnfilm hemma ännu, men det kommer väl med tiden...

Jävla glädjeförstörare.

Jag fick ett mejl tidigare idag. Jag är välkommen på informationsmöte i mars på ett ställe där jag har sökt jobb. Jag tänker inte säga vad det är för jobb och heller inte var det ligger. Jag har berättat för några stycken om det här och tre av dom sa något i stil med "du är inte redo, det kommer aldrig gå". Är det verkligen så jävla svårt att glädjas åt något för någon annans skull? Jag skulle inte säga något sådant till er om ni berättade något för mig. Jag säger hellre att "det är ju verkligen roligt för dig, och du har väl tänkt på [blablabla]?". Ni är såna jävla glädjeförstörare, hela högen! Men vet ni vad? Jag behöver inte er om det ska vara så. Har du någonsin försökt tänke enbart positiva tankar? Ni är verkligen negativa, gläds med mig istället!

Vilse i storstaden

Jag har varit inne i stora staden idag och hämtat ett fint paket som var adresserat till mig! Ja, det är min laddare till min laptop! Så nu ska jag bara leta reda på kvittot och skicka det till Amanda så att jag kan få pengar därifrån och sen ska jag ringa till Jonathan och be om kontonummer till dom för jag ska sätta in lite pengar till honom eftersom jag har fått för mycket. Som ni säkert förstår sitter jag vid min underbara laptop nu och jag mår alldeles prima skinka! Yes, I do!

På måndag kommer förhoppningsvis Louise hit. Jag saknar henne och Jouline jättemycket redan! Vi ses ju inte så ofta i vanliga fall, det brukar bli ett par gånger om året. Men nu ska vi ses på måndag igen! Åh, jag är så glad.

Snart ska jag klä på mig och Christopher igen, för vi ska åka iväg till Ica Maxi och handla lite smått och gott. Jag vet inte riktigt vad det blir för mat idag, vi får väl se var det landar! Jag funderar på någonting med kyckling eller bacon i... Elelr så blir det köttfärspaj. Det är ju hur gott som helst! Äh, vi får se helt enkelt...

Förresten så ska jag berätta om när jag gick vilse... Men det gör jag senare!

Lojsan kommer.

Jag ska inte avslöja mina stora planer för dagen ännu, det gör jag när jag har kommit hem igen. Däremot kan jag tala om att jag ska åka iväg, inte på en lång resa, men det tar över en timme. Jag ska hämta min laddare till laptopen! Heeeelt underbart. Jag ska ringa mamma om en liten stund för att se vad hon hittar på idag och så ska jag tacka så hemskt mycket för hjälpen igår.

Min underbara vän Louise [
länk] kommer hit nästa vecka förhoppningsvis! Hon ska till Panduro i Skärholmen och ska passa på att stanna kvar en natt eller två. Vi får se om jag och Ticke följer med henne hem sen, det skulle vara roligt!

Nej, om jag ska ta bort tummen ur... Jag måste sticka nu.

Dagens planer = Hemligstämplat.

Jag satt uppe halva natten igår också, men det var värt det, och tro det eller ej... Men jag är inte trött nu! Jag vaknade av mig själv klockan tio, gick upp ur sängen och ut i hallen och lyssnade efter Christopher. Jag hörde inte ett ord, så jag trodde att han fortfarande sov, så jag öppnade dörren till hans rum och vem sitter då på golvet - om inte lille Ticke! Så fort han såg mig sa han "Mamma, tyst! Pappa sover!". Det är bara för att jag brukar säga så till Ticke.

Idag händer det roliga saker för mig och Christopher, men jag har verkligen ingen lust att skriva upp planerna här. Jag vill inte bli uppletad liksom... Nej, nu ska jag gå ut på ballefjongen och ta en cigarett och så ska jag ringa till soc. samtidigt.

Vi ses  och vi hörs och om vi inte ses så hörs vi!

Jag kan inte komma på något.

Jag måste bara få säga lite snabbt att det är inte så att jag är med barn. Nu har vi rett ut det också.

Över till lite annat...



Jag är förstörd.
Jag är förstörd.
Jag är förstörd.



Varför låter man det gå så långt?
Det ligger en bra nit utanför gränsen...


Jag vet inte vad jag ska säga!

Jag är hemma nu. Jag och Christopher åkte iväg till mamma igår för att träffa henne och Amanda och rätt vad det var så var klockan så mycket så vi stannade kvar där över natten. På eftermiddagen åkte vi in till Centralen för att vinka av Amanda, fast först gick vi på McDonald's och åt lite (fast mamma var sugen på Burger King egentligen). Sen helt plötsligt dök en människa upp och började gapa och skrika på mamma. Vi reste oss upp sen allihopa och tog på oss kläderna och gick bort mot Amandas tåg och människan följde efter och fortsatte gapa och skrika. Så stod vi borta vi tåget sen när den här lilla människan spottade mig i ansiktet. Inte nog med att vi redan har varit på rättegång och så för misshandeln - hon gör saken värre för sig själv! Hon blev dömd i tingsrätten till ringa misshandel, dagsböter 50:- á 50 dagar och dessutom ska hon betala in 500:- till Brottsofferfonden. Men nu ställer hon sig alltså och spottar mig i ansiktet, jag som inte hade sagt ett enda ord till henne. Mogen att bli mamma? Jag tycker verkligen inte det, för är man tillräckligt mogen så spottar man inte folk i ansiktet. Det är ju inte jag som gör bort inför flera okända personer - det är den där människan. Pinsamt.
Och stackars Amanda då... Vilket avsked det blev. Världens jävla tumult bara för ingenting ?

Ett hälsosammare liv?

Idag är det måndag. Ni vet väl vad det innebär? Om man ska börja banta eller sluta röka eller helt enkelt påbörja ett hälsosammare liv, så är måndagar en bra dag. Det är första dagen på en helt ny vecka och alltså kan man lättare hålla koll på när man började / slutade. Idag kommer jag påbörja ett lite sundare liv. Bland annat så ska jag börja med mitt te igen och dricka det två gånger om dagen till att börja med och sen gå ner till en gång om dagen. Jag ska även fråga Carro om inte hon och Nille skulle kunna skjutsa hem min tränigscykel, för nu börjar jag sakna den.
Över till något helt annat:
Jag har ju sökt lite olika kurser, men jag ändrade dom i sista minuten (igår). Engelska A, Historia A, Psykologi A, Religionskunskap A, Svenska B. Anledningen till att jag tog bort filosofi och företagsekonomi är för att histora och religionskunskap kändes lite mer lockande. Nästa gång kanske jag söker dom två kurser jag tog bort istället. Jag ska alltså, om jag nu får börja plugga, läsa fem kurser på sammanlagt 400 poäng på 10 veckor. Det ska nog gå bra, eller hur? Ja! Nu känner mig verkligen taggad inför att börja plugga igen!


Att älska dig var självklart, men att få bort dig var viktigare.
Kämpa tillsammans med mig nästa gång...
Hur kunde det få gå så långt?

God morgon, det är måndag!

Christopher åkte i säng en liten stund efter att han slängt leksaker på mig och på golvet i ren protest. Jag ska alldeles strax gå in till honom, men jag vill att han lugnar ner sig lite först.
Louise åkte hem igår, tråkigt men sant. Vi får se när vi träffas nästa gång... Om inte alltför lång tid hoppas jag! Vi hade jättekul i helgen! Haha, men vi är så sjuka ibland när vi är tillsammans. Och Tobbe tyckte bara situationen var kaotisk emellanåt, haha!
Nej, nu ska jag gå in till Ticke för han verkar ha lugnat ner sig lite...

Kriminellt är bra.

På den här sidan [länk] kan man se om det bor någon dömd sexförbrytare/pedofil i närheten där man bor, de lämnar ut namn och adress och ibland bild på personen.. Kan vara skönt att veta, i synnerhet när man har barn. Ett litet tips bara.

Det här handlar inte om förut.

Jag sitter här med min tredje kopp kaffe. Jag tar igen hela veckans kaffeintag, lika bra att passa på  nu när jag har sällskap. Jouline kryper omkring på golvet och Ticke har precis kommit upp ur sängen. Tobbe ligger fortfarande och sover (!) och jag och Louise har varit vakna sen halv tio ungefär.
Jag brukar ju skriva Lojsan om Louise och det har att göra med tiden när vi bodde på K2. Det blir lite som en nostalgitripp för mig... Hon tycker egentligen inte om att man kallar henne för Lojsan, för det får henne att tänka på snusk-T. Han la sig bredvid henne i sängen en gång (han var personal) och låg sked med henne. Han skulle egentligen väcka henne, men Lojsan orkade inte gå upp, så han la sig där i typ en kvart innan han sa att dom måste kliva upp. Vad är det för stil av en personal, egentligen? Så gör man väl inte...? Jag tycker inte att en personal ska agera på det sättet... En annan gång så skulle han väcka mig och han blev jättearg för att ja ginte ville gå upp, så han vände upp och ner på min säng när jag låg i den! Jag gick inte upp ändå, så då började han slå i väggen in till mitt rum och började skrika och gapa om att jag måste sköta mig och allt vad det var. Jag veeeet! Som 16-åring hade inte jag orken att ta hand om mig själv på det sätt dom förväntade sig av mig.

Nej, åter till verkligheten = Jag ska försöka slänga upp Tobbe ur sängen nu.

I may be changed, but so have he...

Ibland när jag tänker tillbaka på tiden, innan allt det där, så blir jag alldeles varm. Jag blir varm i hela kroppen, det pirrar från topp till tå... Jag får fjärilar i magen och tankarna flyger iväg till annat och jag längtar och längtar och jag önskar att jag kunde komma tillbaka till den punkten på något sätt - utan att på ändra det som är nu. Jag tänker och känner och lyssnar på mig själv. Jag frågar mig själv saker som bara jag kan svara på och när jag ger svaren så förstår jag ingenting.

Långt bort härifrån
Dit jag inte kan nå
Går dina dagar förbi
Men månen ger ljus i en natt utan slut
Försöker att säga

Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

Hur det kunde bli såhär förstår jag inte, det är bortom det jag tror på. I början trodde jag bara på mig själv, men efterhand har jag börjat tro på andra också och jag förstår verkligen inte... Det är svårt att sätta ord på något som inte får finnas, något som är oönskat och så himla ovälkommet - hur hjälper man det? All min energi går åt till det just nu, att önska bort, att hoppas att det försvinner av sig självt. Jag måste hjälpa mig själv, måste tänka framåt. Positiva tankar är det meningen att jag ska tänka, men det är så svårt för jag saknar och saknar och längtar och ändå önskar jag bort det.

What difference does it make..?

Det är en tolkningsfråga...
.. och det är ingen idé att ni frågar mig om svar, för jag har inga att ge ..





God morgon!

Gårdagen flöt på utan några större missöden. Jag och Louise vandrade ner på stan helt själva, gick och tittade i affärer och så gick vi till Café Tratten. Vi satt väl där i ungefär 1½-2 timmar och sen åkte vi ut till Ica Maxi med den långa röda limousinen. Väl där gjorde vi ett... Hm... Socialt experiment! Haha, vad det var tänker jag nog inte tala om ännu (säger jag så ofta?). Eller jo...! Vi hittade ett läppglans som "förstorar läpparna" så vi tog på oss det och gick omkring inne på Maxi och tittade hur många män som kollade på läpparna, haha! Åtta gånger av tio fungerade det! De flesta tittade först på läpparna, sen hela kroppen och sen läpparna igen.

När vi väl var hemma igen lagade jag lite mat och sen fick barnen gå och lägga sig. Jag och Louise satt uppe tills klockan var en bra bit över två, så vi är lite trött idag, men vi har bara oss själva att skylla. Vi satt nämligen och sminkade oss igår... Först sminkade vi oss som riktiga... Transvestiter. Typ... Efter det fick Louise en liten flipp, så hon sminkade sig så hon såg helt misshandlad ut i ansiktet. Sen sminkade vi oss som riktiga karlar! Vem vet, jag kanske bjuder på en bild senare! Sen fick bara Lojsan vara kille och jag sminkade mig till tjej. Jag var Louise's undergivna fru - och dessutom muslim.

Vi ska alldeles strax ut och ta en nypa frisk luft på balkongen, men först lägger jag upp en bild på mig från när vi var på Café Tratten igår. En på Louise dyker också upp och jag ska vara riktigt snäll mot henne, så jag lägger upp en bra bild (för en gångs skull!).
Haha.




Tickes nya lilla tuppkam!

Idag ska jag och Louise gå ner på stan alldeles själva! Vi ska ta en fika och gå och sola hade vi tänkt... Det ska bli trevligt! Lojsan står i duschen just nu, när hon är klar är det min tur.

Här är en liten bild på Tickes nya frisyr. Jag va rså fruktansvärt trött på hans hår
som det inte gick att göra något med...

Tagga ner, äggobert!

Jag har superglada nyheter! Louise [länk] har en laptop (HP Compaq NX7400, min är HP Compaq 6517s) och tog med sig den hit idag. Eftersom jag fortfarande inte haft råd att skaffa en ny laddare till min laptop så testade jag om henens funkar på min och det gör den minsann! Det är lycka i hög grad. Och nu har Tobbe varit världens bästa älskling och fixat upp routern så att både jag och Lojsan (haha) kan sitta på det trådlösa nätet!
Vi var nere på stan en sväng förut och köpte lite godis och sånt och när vi skulle ut ur Kringlan-huset så gick vi förbi Tidermans Konditori & Café och köpte 4 semlor för 60:-! Jag hoppas bara att dom är goda, annars vette tusan var jag tar vägen.

Imorgon ska Tobbe vara själv med Jouline och Christopher medans jag och Lojsan går ner på stan och tar en fika och solar lite. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att umgås med henne all by myself. Utan klängiga, hängiga barn som ska snora ner överallt (ta inte illa upp nu, jag har själv ett klängigt och hängigt barn) och som börjar gallskrika om man säger "NEJ!". Det ska bli så sköööönt! Jag och Louise ska göra hela stan (eller iaf caféet vi ska till) osäker. Mwhah.

Dags för TV-tittande, eller vad säger du Louise?



Jag har förresten fått höra att äggen kan känna av stress  och så, så jag får väl helt enkelt tagga ner lite grann...

Bara för att Louise är här...

Japp, vi har redan hunnit prata hål i huvudet på varandra. Bland annat har vi pratat om tiden på Katarina 2, vi hade så kul då! Vi brukade sminka oss på nätterna och sen smita ut på stan (vi bodde på Kungsholmen) och gå omkring i flera timmar... Sen gick vi hem igen och somnade innan personalen gick upp för att väcka oss. Men nu ska vi inte prata mer om det, för vi ska ner på stan och handla lite mat som vi kan äta idag och så måste vi självklart ha godis, för vi ska titta på TV ikväll!
Nu ska jag klä på Ticke ytterkläderna och tvinga med mig Tobbe ner på stan också. Han är sjuk från jobbet idag, har blivit många sådana dagar för oss allihopa, tyvärr.

Jag har sökt kurser!

Jag har sökt till fem (!) olika kurser som startar den 30/3. Det jag har sökt som jag verkligen vill läsa just nu är Svenska B. Engelska A och Psykologi A och så har jag sökt två "tänk-om-något-händer-kurser": Filosofi A (jag tänkte fel, men det kan bli kul) och Företagsekonomi A. Kurserna är på 10 veckor var, men det är under samma 10 veckor man ska läsa detta. Jag lyckas nog så småningom... Yes!

Tänk lite positivt så slipper du vara så himla negativ hela tiden!

Gratis varor.


Här är ytterligare en sida där du kan bli medlem, samla poäng och få hem gratis varor.






Kläder, skor och smink. Lycka!


Gratis kläder? Här får du dom!
[
LÄNK]

Vill du ha nya skor till dom nya kläderna?
[LÄNK]

Kanske lite ny makeup också, när du ändå är igång?
[LÄNK]

Desperate Housewives, 3 mars!

Efter att ha snokat runt riktigt mycket på olika sidor så hittade jag det jag sökte till sist! Det är nämligen så att Desperate Housewives börjar visas igen den 3 mars. Gissa om jag hoppade jämfota av lycka när jag läste det! Fast nu måste jag först och främst få tag i förra säsongen... Jag såg inte ett enda avsnitt av den.

Vad roligt det är när allt går emot en hela tiden...

Är du, liksom jag, helt frälst i skor?

Jag hittade en ny gratissajt alldeles nyss. Det är en relativt nystartad sida, så om man blir medlem nu har man chans att värva mycket fler än om man blir medlem på en annan sida som redan har Sveriges halva befolkning som medlemmar. Sidan hittar du här [länk] och blir du medlem nu får du 50 poäng direkt!

Well, we miss you a lot...










Postern kom hem igår!

God morgon! Jag publicerade det förra inlägget vid 2-tiden i natt, men jag gick inte och la mig förrän klockan var tre-halv fyra, så idag är jag nådigt trött! Men jag får skylla mig själv, jag tänker inte klaga. Dessutom är mitt kaffe klart snart, så jag kommer bli lite piggare en liten stund då.
Igår fick vi hem en poster på Christopher som är 30x40 cm. Den är så himla fin! Men frågan är bara var vi ska ha den? I vardagsrummet vill jag inte ha den, för där ska jag ha tre förstoringar i rad. I Tickes rum ska vi inte ha den, för där inne ska jag sätta upp många med små tavlor. Sovrummet känns inte heller som någon bra idé... Äh, till att börja med måste jag ju få tag i ramar! Jag vill ha vanliga klassiska träramar, finns att köpa på Ö&B bl.a. och det blir billigare om jag köper där än på IKEA skulle jag tro...

Nu ska jag göra Christopher sällskap vid matbordet, jag ska dricka en stor kopp kaffe!



Åh, min lilla skitunge!

Ursäkta röran... Jag bygger om!

Min och Christophers kväll har tillbringats hemma hos Petra och hennes lilla familj. Vi fikade med tårta och kaffe och saft och tillplattade kokostoppar som var väldigt välgräddade, haha! Det var mysigt och gott. Efter det (!) åt vi middag, pasta med köttfärssås eller något liknande. Det var också rätt gott och Christopher åt med stor aptit. Jag blir dock lite irriterad när man sitter och pratar och råkar säga typ "tack för maten" mitt i en mening för att man håller på att berätta någonting, då lägger Christopher ifrån sig besticken och säger "tack för maten!" och så vägrar han äta mer.
Vi hann med ett par cigaretter också, och mycket prat. Jag tiggde lite av Petra och A - jag vill ha Claudias vagn! Det är en McLaren, grå och röd, och den är superlätt att köra. Jag älskar den! Men Claudia behöver den när dom åker in till sjukhuset och så, det kan ju bli rätt jobbigt att gå i korridorer fram och tillbaka... [
Länk till Petra och Claudia]
Jag fick i alla fall en klippning för Christophers del (snarare snaggning). Han fick en rätt liten tuppkam för jag var så himla trött på hans hår! Det var bara i vägen och det kittlade mig i näsan hela tiden och dessutom råkade jag jämt dra honom i håret när jag skulle dra ner mössan lite om den hade åkt upp. Men, det är ju sånt som händer ibland.

På fredag kommer Louise [länk] hit. Åh, jag saknar henne och Jouline så himla mycket! Det var så länge sen vi träffades sist, det ska bli så kul! Vi har en hel del att prata om, kan jag tro... Jag hoppas bara att hon tar med sig sin kamera så att vi kan ta massvis med foton på barnen! Yes, säger jag bara!!

Jag har gjort om min design lite nu, men den är under uppbyggnad. Vad tycks hittills? Headern är jag någorlunda nöjd med, men jag ska försöka göra om den till en riktigt "Sandrig" header. Det skulle kännas skönt att lyckas med någonting i alla fall.


Det vackraste jag vet
Är att se dig när du sover...


Det är nog dags att jag börjar avrunda nu, annars lär jag sitta kvar här resten av natten och då blir inte Tobbe så glad. Jag kommer garanterat skriva imorgon igen om det inte blir som igår alltså... Jag vet inte om jag skrev det i bloggen, men datorn kraschade igår och vi var på väg att förlora massor med bilder och dokument från flera år tillbaka! Det hade känts väldigt tungt...
Innan jag lämnar över datorn till Tobbe ska jag tvinga med mig honom ut på en cigarett tillsammans med hans älskade Sandra! Vilket självförtroende jag har idag.

Vi kanske är snabbare nästa gång?

Ja, så var det onsdag och min huvudvärk är värre än någonsin. Igår fick jag två intressanta telefonsamtal, men jag avvaktar med att gå ut i bloggen om vad dom handlade om. Fast jag kan ju ändå säga som så att det är någonting som jag verkligen kan tänka mig att göra.

Idag blir det en lugn dag igen... Jag och Christopher ska åka till Liljeholmen senare i eftermiddag och möta mamma, för vi ska till Petra och hennes lilla familj och gratta hennes man. Jag ska försöka hinna med att köpa en liten blomma (eller choklad eller något annat roligt) och ett kort i alla fall, någonting litet måste jag ju ha råd med.

När vi var på akuten i måndags så fick jag med mig någonting som heter Klyx hem. Det är en vätska som man sprutar in i rumpan för att "hjälpa till" om ni förstår vad jag menar? Jag var tvungen att använda den på Ticke igår, stackaren. Han stod och klämde i tio minuter innan han ropade på mig att jag skulle hjälpa honom... Usch, jag tycker så synd om honom! Det har verkligen blivit många läkarbesök för oss den senaste månaden. Och på tal om läkare så ska vi till barnläkarmottagningen på fredag för att prata om Christophers astma och se om vi behöver ha starkare mediciner eftersom vi har varit inne på akuten 3-5 ggr. för att medicineringen inte har hjälpt hemma. Det är läskigt när sådant händer, man har ju liksom ingen kontroll på vad det är som sker... Jaja, vi får hoppas att vi är tillräckligt snabba med medicinen i fortsättningen så vi slipper åka in igen.


Bild från fotograferingen i Kista Galleria
Fotograf: StudioBus.net


Märker ni någon skillnad?

Nu har Tobbe nästan precis klivit innanför dörren. Tur för mig, tänkte jag säga, men det är det ju inte. Han ska sätta sig vid datorn när jag är klar med den... Jag var tvungen att vara vaken tills han kom hem idag, för han glömde sina nycklar hemma. Klant! Det finns ett par stycken som vet om det jag nu tänker berätta. Dessa "ett par stycken" är Carro, Louise och mamma plus nån till i kanten. Jag och Tobbe försöker skaffa ett litet syskon till Christopher, men det går inte så bra. Vi har nu försökt i åtta månader (!). Det kanske inte låter så mycket för er, men för mig som går och längtar och längtar och väntar och hoppas... Ja, för mig är det helt enkelt en evighet. Överallt hör jag människor säga att det bara är att "sluta tänka, så löser det sig". Spermierna hör inte vad jag tänker, inte mina ägg heller. Det är ju inte så att bara för att jag tänker att jag vill bli gravid, att jag vill kunna njuta av det där ögonblicket när stickan visar plus, det är ju inte så att spermierna grupperar om sig och kastar sig ut ur ni vet vad fortast möjligt. Jag vet inte, det kanske låter löjligt, men jag tror helt enkelt att det är ödet som gör att jag inte blivit gravid igen.. Men trots det så skadar det ju inte att försöka.


Enligt denna är jag mest fertil från den 23/2-26/2. Vi får väl se var det landar den här gången!

Idag blir det en lugn hemmadag för oss alla. Jag har sån himla huvudvärk! Jag kanske ska ringa en läkare trots allt och be att dom gör världens största hälsoundersökning på mig? Hmpf. Nåväl... Imorgon ska jag träffa mamma igen, fast den här onsdagen ska hon inte sitta barnvakt åt Christopher. Vi ska hem till min storasyster och gratta hennes man som fyller år! Eftersom vi inte har några pengar just nu så blir det nog bara ett grattis-kort och en liten blomma till A, men det blir han nog nöjd över ändå.

Christopher är och leker någonstans i den här lägenheten. Nej, men han är i sitt rum och bankar på sitt tangentbord som han fick av mig och Tobbe förra året (haha, vad roligt, jag skriver förra året utan att bli förvirrad nu!).

Christopher vill tydligen gå ut och gå, men jag har verkligen ingen lust. Vi ska bara vara hemma och bli friska och krya idag... Ja, för idag är det en sån där "vara-hemma-och-slappa-dag".
Han är ju för rolig ibland... Han stod i hallen och ropade "hejdå, mamma!" flera gånger och när jag inte svarade kom han in till mig istället och drog i min morgonrock och ropade "hejdå, mamma!". Sötnosen.

Nu ska jag göra en stor kopp te till mig och en liten kopp till Christopher.

Sliming Herb

En vacker dag ska jag fixa så att basiil.se pekar till den här bloggen istället. Jag är trött på att metrobloggen.se ska krångla hela tiden... Och så är jag trött på att jag inte kan ändra designen till det sätt jag vill ha den på. Irriterande. Nåväl, vad har hänt idag? Jag och Christopher begav oss (som vanligt) till Huddinge Sjukhus. Han har varit förstoppad i flera dagar och eftersom han kräktes igår och i morse så ville jag inte ta risken att det kunde vara något allvarligt men att jag bara "ryckte på axlarna" åt det, så jag åkte hellre in. När vi kom dit fick vi träffa en läkarkandidat, som Christopher f.ö. avskydde. Hon kände lite på hans mage och tittade i öronen och så, sen hämtade hon vanliga läkaren som också skulle undersöka Ticke. Det var inte något större fel på honom förutom att han var väldigt förstoppad... Stackaren.

Imorgon ska jag förresten börja med det där jättebra teét igen! Det heter Sliming Herb och går att köpa på utländska butiker, t.ex. thaiaffärer och så. Det rensar ur allt gammalt äckel som ligger och skräpar i magen och så går man ner i vikt av det, trots att man äter det man vill! Två koppar te om dagen ska jag dricka till att börja med, men så fort jag får min lilla period igen så måste jag sluta. Jag får magknip av teét och när jag får mensvärk så dör jag om jag har magknip samtidigt! Usch och fy.

http://farm4.static.flickr.com/3149/2299257643_18b7fc97e1.jpg?v=0


Imorgon ska jag och Christopher bara vara hemma och ta det lugnt. Vi måste båda två vila upp oss ordentligt så att vi inte blir sjuka igen. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att vara hemma hela dagarna, jag hatar det! Men å andra sidan så får jag ju umgås massor med Christopher, så det är i alla fall ett litet plus i kanten.
På fredag kommer Louise förhoppningsvis hit med sin dotter Jouline! Det var så länge sen vi träffades nu, så det är allt på tiden. Jag tror att vi sågs senast i slutet av november. Vi kommer säkerligen prata sönder varandras öron, det brukar bli så när barnen har somnat och när dom stora barnen (J eller T med andra ord) är borta. Om Louise kommer hit i helgen så blir det antagligen så att T tar både Ticke och Jouline så att jag och Lojsan får hitta på något själva... Gå ut på promenad, gå ut och ta en öl, gå och sola... Vad som helst är lugnt för min del! Jag vill bara känna att jag för en gångs skull kan vara "Sandra-som-är-med-en-kompis-Sandra" och inte "mamma-Sandra".

Jag ska inte skriva mer rappakalja nu, känns bara så skönt att veta att det inte är någon som läser den här bloggen ännu... Jag har ju inte "gått ut med" att jag har bytt igen, haha. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på lite TV. Först är det CSI, jag har redan missat halva avsnittet, sen är det My Name Is Earl, Weeds och Scrubs! Den sistnämnda serien är min absoluta favoritserie! Rrraw!

Glöm inte att du är värd att älskas för den du är och inte för det du gör.