Godmorgon Sverige!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Vi har varit ute i princip sen klockan 13.30. Vi åkte in till Globen, där satte jag in pengar åt Nathalie så att hon kunde komma hem igen. Sen åkte jag och Sofie till Gamla Stan och mötte A och M. Var med dom i typ 5 minuter, sen gick vi för att äta glass. Ticke fick gå själv jättemycket idag och det tyckte han var roligt :) Sen gick vi till Centralen och mötte upp Nathalie och så sa vi hejdå till Sofie och åkte vidare till Jakobsberg. Där käkade vi mat på mitt jobb, sen gick vi omkring i centrum en liten stund. Gick in på Wedins/Accent eller vad det heter numera och hittade en varsin ny plånbok! Min plånbk äor brun och stor och suuuuperfin! Ticke fick springa omkring inne i affären alldeles själv ända tills han försökte stjäla lite halsband därifrån, haha.
Sen skulle vi till Riddarparken, men då ville Ticke sitta i vagnen istället, så vi skulle börja röra oss hemåt, men först gick vi in på Quick Coffee och åt lite mera mat (det var till Ticke) och drack kaffe och latte. SEN gick vi till tåget och på tåget mötte vi K som skulle jobba.
När vi kom hem var klockan runt halvtio, så det blev en lång dag för oss. Ticke somnade efter lite protester och med hjälp av en flaska välling. Läste i en annan ung mammas blogg att ett av hennes barn precis har fått laktosfri välling och att det är svindyrt med det. Det är verkligen det! Kostar skjortan och halva armen, på ett ungefär ^^ Men det är värt varenda krona, för Ticke är inte dålig i magen någonting längre knappt.
Oh my, klockan är halv två nu, och jag måste sova. Ska till ungdomsmottagningen imorgon och kolla om det finns något p-piller som jag kan äta utan att bli ett riktigt PMS-monster hundra dagar per månad. Och ja, det är ju bara fråga T... Han vet vad jag går för veckan innan jag ska ha mens, samma vecka jag har mens och veckan efter jag har mens. Det är inte ett dugg roligt, tycker synd om den stackaren som vill umgås med mig ^^

Godnatt allihopa! Nu är det sovadags :)

image160

Ett barns kärlek.

Jag ska alldeles strax sova, jag har en dålig vana att sitta uppe halva nätterna om jag umgås med någon. Om jag är ensam med Ticke så sitter jag uppe hela natten istället ^^ Nej, men..
Ticke ligger självklart och sover nu, och snart kommer hans älskade mamma att göra honom sällskap. Ja, han sover fortfarande i min säng... Jag vill inte släppa den närheten man får när man sover. Det räcker med att jag var tvungen att sluta amma så tidigt, där försvann ju all närhet, bara POFF! Inte all, men väldigt mycket av den närhet försvann =/

Och jag säger som P: "Den största kärlek man kan få är ett barns kärlek!"

image159

Tåget krockade.

Nu är det färdigjobbat för mig fram tills på torsdag, JIPPIE! Det är så skönt att vara ledig ibland, jag får ju riktigt mycket tid tillsammans med Ticke nu och det är roligt. Förra veckan när han var hos mig var vi på Xist med Maria och Olivfisen (på tisdagen). På onsdagen gjorde vi ingenting speciellt, myste lite bara. Imorgon ska vi åka och handla lite mat, men innan det blir det nog lekparken tror jag. Jag tror att jag ska köpa hårfärg imorgon också! Jag tänkte nämligen blondera håret helt och hållet, så att det blir mycket ljusare. Haha, jag kommer bli mobbad på jobbet ^^

Var inne i stan med Sofie idag, gick förbi ett "stånd" där dom gjorde gratis stresstest. Man skulle hålla i två små "cylindrar" och så skulle han som höll i testet ställa lite frågor. När han frågade om jag hade något problem med någonting så svarade jag vad problemet var, och då åkte mätaren ner i botten ^^ Sen sa han "Tänk på din pappa". Jag tittade på mätaren och den flög upp och ner hela tiden ^^ Jag sa till honom att jag inte tänkte på pappa, jag tänkte på hans fru C. Men ja, testet fungerade.

Det känns ganska skönt att jag och T har en bättre och vänligare relation till varandra nu när vi inte är tillsammans längre. Ibland förstår jag inte hur sjutton vi kunde bråka så mycket om ingenting alls. Vissa saker vi bråkade om (typ.. disken) är ju bara så onödiga. Jag är dessutom glad för hans skull just nu, jättekul verkligen :)
Men bara så du vet, T (om du fortfarande läser min blogg), så är jag fortfarande lite bitter över att någon annan kunde klampa in i våra liv och förstöra så mycket som ändå blev förstört.

--

Det här är ju helt sinnesstört!

--

När jag och Sofie satt på tåget hem förut så krockade vi! Haha, lokföraren glömde väl att bromsa in ordentligt, så vi åkte in i den där grejen som är längst fram på perrongen (på spåret) ^^ Om det nu är någon som fattar... :)

Sömnlös i Fornhöjden.

Jag har knappt sovit någonting. Det lilla jag har sovit överväger inte den tid jag har varit vaken. Jag har tänkt på lite saker och kommit fram till att jag nog inte kan göra något åt det ändå.

Ett tag kändes det så tomt och meningslöst, men nu... Jag vet inte. Det pirrar i hela kroppen, jag ler utan att jag vet varför. Jag blir glad bara jag tänker tanken. Men samtidigt måste jag erkänna att jag faktiskt blir lite.. besviken också. Det här var ju inte det jag hade räknat med. Minst ett par månader till, sen hade det kunnat vara fit-for-fight! Det är väl som alla säger, man får helt enkelt ta det som det kommer. Och till mig kom det när jag minst anade det. Shit, det är ganska overkligt ändå... Jaja, jag måste göra mig i ordning. Ska till jobbet om en stund...

-

Jag är fortfarande lika glad som häromdagen <3

Ilska.

Min äckliga jävla telefon vill inte som jag vill. Bli inte arg på mig om jag låter arg om du ringer. Jag är bara väldigt arg.

Biocheckar.

Jag har fått tre biocheckar från Nordea för massa misstag som dom har gjort med mitt konto. Jag har ingen att gå på bio med, så om någon vill göra det med mig så bjuder jag på filmen :) Det du kan få bjuda mig är popcorn :D

Någon? Inte? Då får jag väl gå på tre filmer helt själv då... :(

Lekpark.

Kors i taket, Ticke somnade vid 15.40 idag och sov i en timme och tjugo minuter! Kan bero på att vi har varit i lekparken och lekt och han har sprungit av sig massa överskottsenergi. Men han sov så fint, ända tills jag väckte honom. Jag tycker inte att han ska sova så länge på dagarna, för då somnar han så sent på kvällen (23-tiden är sent tycker jag) och sover bara några timmar (till klockan 06.30 ungefär). I vanliga fall brukar han vakna runt åttatiden på morgonen. I morse vaknade både han och jag glada som lärkor, men humöret försvann för honom så fort jag satte ner honom i vagnen för att vi skulle gå ut.
Det har varit jättefint väder hela dagen! Jag är alldeles vårkär i allt och alla just nu <3

Men nu har jag en hel del att fixa så jag tänkte avsluta här. Ska plocka undan lite leksaker som ligger framme och så ska jag hänga och vika tvätt och slänga i en ny maskin :)

Morrn!

Godmorgon allihopa!
Jag förstår inte hur vissa föräldrar har tid att blogga konstant, jämt och ständigt. När min lillfis är vaken så har jag knappt tid att göra något annat än att titta på honom för han hittar på så mycket bus hela tiden. Att jag kan blogga just nu, fast han är vaken, det är för att vi precis har ätit frukost.. Idag fick Ticke äta sin gröt nästan helt själv! Han gav mig skeden, jag la på gröt, han tog skeden och stoppade in den i munnen. Så gav han mig skeden igen, jag la gröt på skeden.. Ja. Ni förstår säkert =)
Nu kommer han gåendes här, han stinker. Urk! Men han är inte färdig ännu, så jag ska vänta lite till. Han har blivit jättebra på att gå nu, snubblar knappt ågonting över sina egna fötter längre ^^ Och han läser böcker hela tiden, det är något han verkligen tycker om att göra! Så kommer han med boken och vill att man ska läsa den för honom, fast han ska ju såklart bläddra :)
Vad ska vi hitta på idag då? Det blir antagligen att vi åker en sväng till Jakobsberg, men jag vet inte ännu. Christopher är på asdåligt humör för tillfället. Jag ska umgås med honom nu, roa honom med lite av hans leksaker :)

Min telefon är skadad i huvudet.

Idag har vi varit på Xist med Maria och Oliver :) Efter det åkte vi till Jakan och gick till mitt jobb och käkade mat. Ticke satte mat i halsen och min telefon låg på bordet. Jag höll i ett vattenglas som jag skulle ställa ner på bordet lite snabbt för att hjälpa Ticke, men det välte och dränkte min telefon. Och nu hittar jag inte hårfönen heller (Nathalie, VAR ÄR DEN?!).. Nathalie är den enda av oss två som använder hårfön ibland. Sist var första gången Mazc skulle hit tror jag. Men ja, som ni säkert förstår så går det inte att få tag på mig överhuvudtaget just nu. Ingen telefon - ingen kontakt. Bajs också :( Men hellre att min telefon skadades än att Ticke inte kunde andas ordentligt.

Samling vid sängstolpen.

Det är natt. Jag måste sova. Jag är inte ett dugg trött, men jag måste. Var sover jag i helgen? Orka sitta på nattbussen hem från jobbet i typ 3½-4 timmar, sova i 1 timme, upp och duscha, sminka sig, klä på sig och gå till bussen. Åka till jobbet... Urk! Nej, jag får la fråga A-K och N om dom kanske har en liten sängplats till övers för en liten Sandra :) Förhoppningsvis har dom det, men vi får se.
Jag har iallafall berättat för dom att jag är glad och lycklig.

--


<3


--

Nu ska jag gå ut och röka, och sen borsta tänderna och gå och lägga mig.
Jag och Ticke åker antagligen till Jakan imorgon, ska försöka vara där innan lunch så att A-K kanske kan komma ner till Riddarparken med lite kaffe, så kan vi titta på när Ticke-Tuss leker med sina fina sandleksaker som han fick av
Maria och Oliver. Sovadags *gäspar*


 

Godnatt :)


Jag jobbar på P-P-P-P-P-P-P-PG!

Maten står på spisen (jag vet att jaga har konstiga mattider, men det har bara blivit såe ftersom jag jobbat så mycket) och Sofie ligger i sängen och nattar Ticke. Det har varit jättefint väder ute idag och jag och Ticke tillbringade våran eftermiddag/kväll i Jakobsberg. Jag lämnade in mina tider också. Jag jobbade mer än jag trodde under 14 dagar; 112 timmar! Så lönen blir inte så liten som jag trodde att den skulle bli. Fick frågan häromdagen, face-to-face, om jag verkligen tycker att pengar är så viktigt som det verkar att jag tycker. Svar: JA. Pengar är livsviktigt för mig. Har inte jag några pengar så kan jag inte betala mina räkningar, köpa kläder, blöjor och mat till Ticke, jag kan helt enkelt inte ordna någonting åt varken mig eller honom. Så ja, jag tycker att pengar är väldigt viktigt, iallafall i den situation jag befinner mig i just nu. Men som jag säger till alla: Om tio år kommer jag vara miljonär och bo i Tensta med mina 47 barn ^^

Nu kom Sofie ut från sovrummet, så jag tror att Ticke sover *pepparpeppar* Och det gick bra, men så fort hon rörde sig så ryckte han tydligen till och tittade på henne. Men nu sover han iallafall :)

Jag har förresten slutat med mina p-piller nu (gjorde det igår), för min älskade kropp tål inte alla dessa hormoner. Jag tänkte prova p-ring, men jag vet inte riktigt om jag vågar det för det är ju hormoner i en sån också. Vet du något bra preventivmedel som INTE innehåller sjukt mycket hormoner och som inte är minipiller eller kopparspiral?

hjärta.



Jag är väldigt lycklig <3




Grattis P!

Idag fyller min kära syster år <3 GRATTIS!

Jag sitter just nu och väntar på att T ska ringa och säga att jag kan börja röra mig neråt tåget. Jag och Ticke-Liten ska åka till Jakobsberg och lämna in mina tider och sen ska vi upp till A-K och N! :) Ska höra efter om A-K har lust att följa med ut en liten stund och leka, antagligen på gården uppe hos pappa och C.

Imorgon blir det Jakobsberg igen. Nej, jag kan inte slita mig därifrån, men jag måste prata med mina chefer lite grann och så ska jag antagligen träffa någon. Åh, Gud, vad jag saknar min lilla älskling! Ska bli skönt att få vara helt själv med honom här hemma. Nathalie är hos lilla Mazc så det blir bara jag och Ticke :) Kanske ringer C och hör om hon vill träffas en stund imorgon så att barnen får leka, nu kan vi ju vara utomhus och leka jättemycket, om det är fint väder såklart ^^

Nej, nu måste jag sminka mig. Komme rinte ha tid till det på tåget, för jag ska träffa min älsklingsgrabb <3

Chris <3


Nytt schema - nytt liv?

Jag kom hem för en halvtimme sen. Imorgon ska jag hämta Ticke nere på stan runt tolvtiden. Och vet ni vad? Jag ska umgås med min son ända tills på onsdag eftermiddag! Jag har nämligen fått nytt schema på jobbet och hädanefter är jag ledig söndag-onsdag varje vecka! Jag är helt överlycklig för det. Jag ska äntligen få ännu mer tid över till min lilla prins :) Fast imorgon ska vi två åka till mitt jobb för jag måste lämna in mina tider så att jag kan få lön. Åh.. Om jag inte hade varit ledig i tisdags så hade jag varit inne på min artonde dag idag (med att jobba alltså).

Jag är sjukt trött hela tiden, får ont i huvudet av minsta lilla oväsen och min rygg klagar på mig jämt och ständigt numera. Jag tror att det är för att jag har jobbat så förbannat mycket.. Innan jag började jobba såhär intensivt tyckte jag det var riktigt roligt att åka till jobbet, men dom senaste dagarna har jag bara velat ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv. Jag har varit på väg att ringa och sjukanmäla mig flera gånger, men då skulle jag sätta jobbet i skiten, så det har inte blivit så. Jag älskar verkligen att jobba, men jag måste få ha ett liv vid sidan av. För någon vecka sen drömde jag t.om om jobbet varje natt jag sov. Jag kunde inte sluta tänka på jobbet överhuvudtaget... Gah, det har varit jobbiga veckor =(

Imorgon ska vi ju till Jakan och lämna in mina tider, och så tänkte jag passa på att äta lite lunch också. Ska försöka få tag i A-K och N också och höra om jag kan komma upp med Ticke och hälsa på. Det var rätt länge sen vi träffades nu och jag känner att det vore på sin plats. Det har visserligen varit väldigt svårt att få tag på dom på sistone, men dom kan ju också ringa om dom vill ses. Jaja, jag ringer dom imorgon =)

Dagisplats? Nej. Jag ringde kommunen nu i veckan och påpekade för dom att vi är garanterade dagisplats nu i april senast för då har vi stått i kö i fyra månader. Vet ni vad dom svarade? "Vi kan inte göra något åt saken, det finns inga lediga platser förrän i augusti." Jaha? Vad ska jag göra då? Säga upp mig från jobbet och leva på soc? "Det är inte vårat problem, du får hitta någon som kan passa ditt barn." *suck* Jag orkar inte med fler motgångar nu, det enda som jag verkligen behöver just nu kan jag inte få. Inte på flera månader. Dom enda dagarna som behövs nu är egentligen bara torsdag och fredag, kanske onsdagar också. Och det är ju bara några timmar om dagen, men nej. Skolklasser kan vi öppna hur många som helst på kort tid, men några nya avdelningar på dagis går ju inte att ordna lika lätt... En stor glädje i allt det här är iallafall något som eventuellt (99% säkert) händer inom några månader. Just nu kan jag inte tala om vad det är, men åh! =)

Christopher kan ju gå helt själv nu. Han är jätteduktig! Han går så himla bra utomhus också :) Han är verkligen en liten bergodalbane-unge ^^ Först lär han sig jättemycket på jättekort tid, sen står det still ett tag och så är det nästan som att han backar i utvecklingen. Och helt plötsligt KABOOM! så går han omkring helt själv och ställer till det för sig :) Min lilla grabb är 13 månader nu. Helt underbart! Ibland längtar jag tillbaka till tiden när han kunde ligga på golvet, på samma ställe, men det är inte ofta det händer. Jag längtar självklart tillbaka till tiden när han var pytteliten och han tyckte att mamma var bäst i världen, men tiden som är nu... Den är ändå helt oslagbar.

Nu ska jag nog börja fixa mig i ordning så att jag kan gå och lägga mig snart. Yeapp. Sitter och äter köttbullar (superstora är dom!) och makaroner med hemmagjord brunsås (som f.ö. inte blev alltför vidrig) :)

Jag skriver nog mer imorgon och så kommer jag nog lägga upp lite NYA bilder här också! :)

Dagens låt.



Byz - Why do we always fight?



Jobbjobbjobb.



Visst är han duktig på att gå? Jag saknar min prins skapligt mycket just nu =(  Ja, det är mitt fel att jag inte träffar honom så mycket nu, men det tar vi igen snart! =) Jag måste börja fixa mig i ordning nu egentligen, ska ju iväg till jobbet. Jag tror att jag tar bussen som går om 25 minuter... Om jag hinner ^^
Idag ELLER på söndag får vi en ny servitris som ska provjobba, och jävlar vad jag ska lära henne saker! Jag ska se till att hon kan av allting utan och innan så att jag får vara ledig några dagar och umgås med min underbara <3

Måste bara säga att jag tycker det är kul att jag har lika många läsare nu som jag hade för två månader sen, trots att jag har haft ett långt uppehåll med skrivandet. Men det tråkiga är ju att jag aldrig får några kommentarer om någonting =( Jag vet vilka 2 personer som läser min blogg är, men alla andra då? Och nej, det rör sig inte om 5 personer =P

Nu måste jag göra mig i ordning.. Uppdaterar mer i natt, om jag kommer hem då ^^

Nu går han helt själv :)


Haha..

Behöver han inte äta Viagra så är han inte gammal!

Hjälp..?

Ja la in en video igår på när Ticke går helt själv, men själva videon syntes inte, det var bara massa text :( Vad gjorde jag för fel?

Haha, det trodde ni inte va M & N? :P

OjojOJ!

Max och Nathalie, I FOUND IT! :D
Björn Gustafsson - Gissa vad det är, haha!
Erkänn att jag är världens bästaste, bästa Sandra! Snälla?!

Jag försummar inte mitt barn - jag köper tid.

Det är verkligen så. Jag köper tid just nu för att kunna umgås mycket mer med honom så snart som möjligt. Jag jobbar arslet av mig, sover max 3-5 timmar per natt, jobbar minst 7 timmar om dagen som servitris, åker hem i 1,5 timme, sover några timmar, upp till jobbet osv. Det är samma visa dag in och dag ut för mig just nu. Idag har jag varit ledig för första gången sen den 3 april. Det är tolv dagar sen! Jag jobbar för att få tid över till min son, tid som jag kan spendera tillsammans med honom på ett bra sätt. Jag är verkligen jätteledsen över att jag inte träffar honom så mycket just nu, jag mår skitdåligt över det. Men just nu kan jag inte tänka på mig själv, jag måste tänka på Christopher också. Han är viktigare än mig. Han är det bästa som har hänt mig och jag skulle inte byta en sekund med honom till någonting annat. Därför köper jag oss mer tid genom att jobba arslet av mig så att vi kan umgås som en riktig mamma ska göra med sin underbara son. Och ja, jag har sjukt dåligt samvete. Klandra mig inte, men framförallt; döm mig inte.

Ska jag försova mig imorgon eller?

Folket på mitt jobb måste ha en rejält snedvriden sexbild. Sex är det enda vi pratar om, jag vet inte om dom pratar om någonting annat när jag inte är där (hur ofta är jag inte där?), men när jag är där så är det bara prat om sex som gäller. Jag är helt slutkörd. Jag är så trött så mina drömmar handlar om jobbet. Natten till fredagen drömde jag t.ex. att jag var tvungen att springa ut och hämta notan hos ett sällskap på femton personer, och när jag kom till bordet så var dom inte där, så jag fick springa och leta efter dom. Det visade sig att dom var inne på damernas toalett (som för övrigt är minimalt jävla liten). Jag tog notan och skulle springa till kassan, men då var jag tvungen att gå igenom massa hinder som stod i vägen för mig. GAH! Jag orkar inte drömma om jobbet, snälla låt mig ha en drömfri natt.
Jaja, imorgon blir det antagligen bättre, ska visserligen upp klockan åtta och åka iväg halvtio för jag börjar jobba klockan elva, men min lön kommer bli ganska fet iallafall.
Jag är glad och lycklig och det pirrar i magen och dessutom är jag så förbannat sjukt jävla trött, men imorgon får jag sova hos min kära farbror så att jag kan få sova ut en liten stund iallafall.
Nu ska jag röka min nattcigg och sen ska jag sova (fast jag funderar på att hålla mig vaken så att jag verkligen kommer upp imorgon).


Fuck it.

En liten uppdatering i det blå.

Nu är jag ganska glad, för jag har ju faktiskt internet! Det slog igång igår, med eftersom jag jobbade igår så orkade jag inte blogga något. Idag är jag inne på min åttonde dag i rad. På söndag har jag jobbat elva dagar i streck och kommit upp i runt 110-120 timmar. Jag vet att det är ganska mycket, men just nu så är jag den enda servitrisen på lilla PG. Dom letar efter en till, men det måste vara någon som kan. Ikväll är det karaokekväll så vi får väl se om jag jobbar till tio eller till ett, S har sagt att jag ska jobba till tio, men efter förra helgen vet man ju aldrig ^^

En nyhet just nu är att Christopher kan gå. Det är fortfarande väldigt vingligt, men min prins går iallafall :) Han är så söt när han går omkring! Eftersom jag jobbar så mycket den här veckan, så hinner jag inte träffa Ticke speciellt mycket, men jag träffade honom i måndags och i tisdags och igår, kommer träffa honom imorgon också. Sen åker han och T iväg till en kompis och hennes barn och hälsar på och kommer tillbaka på måndag.

Christopher fyllde ett år den 20:e mars, så min prins har blivit över året nu! :D

Det börjar bli dags för mig att göra mig i ordning och så, jag ska ju jobba... Tar bussen som går om en timme om jag inte hinner med den som går kvart över.

Förresten, häromdagen när jag var på jobbet så kom vi in på samtalsämnet sex (som vanligt) och då började vi prata om ifall det var okej att ha sex med sitt ex. Är det okej att ha det?

Jag uppdaterar nog mer när jag kommer hem sen.. Om jag orkar ^^

Internet tills på söndag :D

Från och med idag fram tills på söndag kanske, så kommer jag ha internet, för jag kommer bo i T's lägenhet. T och Ticke åker till Linköping idag och hälsar på någon gammal bekant som också har en son.
Det blir inte ett långt inlägg nu.

Ticke har blivit ett år!

Och ja, jag jobbar kvar på PG. Jobbar arslet av mig, fast nu har jag inte jobbat sen veckan innan förra veckan ^^ Vart hemskickad från jobbet i fredags för att mitt öga var lite skadat, samma sak i lördags. Sen har det varit stängt för ombyggnad, så ja. Men jag ska iallafall förbi jobbet idag och prata lite med dom :)