Yeah, snart har jag det!

Snart har jag mitt presentkort, men det blir inte på 300:- utan på 500:-! Behöver bara några få poäng till så har jag det. Det är ju så himla smidigt att få hem biobiljetter eller presentkort, titta här!
Christopher ligger och sover, han somande när T hade varit inne i rummet hos honom i mindre än  t v å  minuter! Helt otroligt, jag börjar fundera på om Ticke har något emot sin egen lilla mamma. Jag vet att det inte är något sånt, men det känns så ibland.
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan med T och titta på TV.
Vet du någon bra film som går på bio?

Besök av grannen.

Jag oc Christopher skulle egentligen ha åkt till Petra idag, men eftersom det var dåligt väder blev vi kvar hemma istället.Nu sitter jag och min älskling ute på balkongen, jag har precis kört ett race i vardagsrummet med dammsugaren och skurmedel. Så nu luktar det jätterent här! Ska lägga upp lite auktioner på Tradera sen, har jättemycket bebiskläder i strl. 50-80 som ska bort.

Klockan är nu 19:56 och Christopher sover fortfarande inte. Han har slagit sitt huvud i mitt flera gånger för att han inte vill sova, han har dunkat huvudet i väggen, så det var t.om. en granne som kom upp och frågade om det var något som inte stod rätt till. Jag antar att dom hörde hans ljuva röst också. T kommer iaf hit snart, han ska ta över en stund. När Christopher är med honom går det jättebra, nattningen, middagsvilan.. Allt. Men så fort han kommer hem till mig igen så ska det bråkas, skrikas, slåss, you name it.
Och nej, jag är inte glad. Satte mig i vardagsrummet i 5 minuter i hopp om att han skulle skrika sig till sömns, men icke. Jag älskar min son över allt annat, men just nu känner jag att jag inte orkar mer. Jag orkar inte med att han springer efter mig och skriiker vad jag än gör. Han skriker om jag diskar, om jag lagar mat, om jag är på toaletten... Han skriker när jag rör någonting annat än honom. Ibland önskar jag att jag fick (alltså att det var tillåtet) att tejpa igen munnen på honom i bara en minut, bara så det blir lite tyst. Min migrän kommer och går hela tiden nu och tabletterna jag tar (Doloxene) blir jag inte så pigg av heller.. Jag vet inte vad jag ska göra. Han beter sig precis som min lillebror gjorde när han  var liten och han har nu fått diagnosen ADHD. Dom som läser min blogg tycker säkert att jag bara klagar på rollen som förälder, att jag bara gnäller på Christopher, men ni vet inte hur det är att vara jag. Ni vet ingenting egentligen. Jag har inte levt det lättaste livet, flyttat runt till olika familjer titt som tätt, aldrig fått någon ro där jag har bott. Och allt som hänt nu på sistone, lägenheten som jag skulle flytta till men som jag inte fick flytta in i, vänner som bara försvinner... Allt det har verkligen tagit så himla hårt.
Nu ska jag plocka upp alla kastruller som Christopher har rivit ut ur skåpet... Igen.

Jag  s k a  flytta härifrån. Jag ska  i n t e  bo här om ett år. Absolut inte.

To er inthe kluuuk.

Egentligen borde jag sova nu, för jag och Christopher ska upp tidigt imorgon. Vi ska åka till min kära storasyster och låta barnen leka hela dagen. Vi åker hemifrån antingen halvnio eller nio, får se hur det blir. Det beror ju lite på hur pigg och glad Ticke är när han vaknar. Nu ska jag sova, godnatt!

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Jag har haft en helt underbar helg, i fredags var jag med L och M och några till på PG, sen gick vi till Riddarn. Igår blev jag kidnappad till Gröna Lund, körde 5-kamp (och jag förlorade), drack lite vin och sånt och hade allmänt trevligt. När vi skulle tillbaka till Jakan åkte vi limotaxi! Dom beställde in 2 flaskor skumpa av chauffören, så vi hade aproligt i bilen också! När vi kom till Jakan gick vi till PG och hade kul där ett tag också. I fredags unnade jag faktiskt mig själv ett par nya skor. Skitsnygga, jättebekväma (om man inte slagit i tårna såklart..) och alldeles, alldeles undebara! Gud, vad jag älskar dom skorna! Det är perfekt hög klack på dom och färgen är fin (svart med guldiga kanter) och jag älskar dom!
T ligger i sängen med Ticke och nattar honom, så jag fick en extrapaus nu på kvällen.
Dags för mig att gå in igen, internet funkar ju bara ute på balkongen.
Jag har förresten bar  98 poäng till, sen har ajg presentkort på 300:- i vilken butik jag vill (har för mig att presentkortet är giltigt i typ 60 butiker).

Bara 173 till.

Christopher och Sofie är alldeles strax hemma igen och när klockan är kvart över är det dags för mig och Christopher att sticka iväg. Vi ska ju åka till Jakan och vara där tills på lördag morgon någon gång. Då åker vi hem och träffar T, för det är egentligen hans helg med Ticke nu. Jag tänkte att det kunde vara roligt för Ticke och Kevin att leka med varandra, därför tar jag med honom dit. T och Ticke träffas ändå ganska ofta, trots att det är umgängeshelg med T varannan helg. Jag är så glad att Christopher har en pappa som bryr sig om honom, som älskar honom och som skulle kunna göra vad som helst för honom.
Jag har sett första avsnittet av SATC nu, och det var inte så bra som jag trodde att det skulle vara. Har inte sett första säsongen av det och det var därför jag hyrde den. Jag har förresten tjänat ihop hela
827 poäng på gratisbio.se nu! Jättesmidigt när man inte har råd att gå på bio eller när man inte har råd att gå och shoppa. Behövs bara 173 poäng till så har jag ett presentkort på 300:- att handla för.
Nu ska jag packa i ordning det sista jag och Ticke ska ha med oss till Jakan, sen är det dags för oss att rulla ut med vagnen. En riktigt händelserik dag för christopher har det varit iallafall.

Värdet och vädret.

Nu har jag hunnit tvätta två maskiner, jag har tagit ett långt, varmt bad, ätit lunch, plockat undan på golvet i sovrummet och slängt i ytterligare en hög tvätt i maskinen. Det som återstår innan min dag är fulländad just nu är att jag får mitt bostadsbidrag. Har fortfarande inte fått det och det kommer alltid den 26:e. Jag hoppas att det kommer in senast imorgon.. Ska in till Pergola idag och lämna in mina tider hade jag tänkt också, så att jag får min lön någon gång. Och så ska jag gå förbi Skagen och kolla om jag kan få min lilla lön därifrån också. Det skulle inte sitta helt fel nu, för hyran ska in snart... Jag har fortfarande inte fått mina kopior på lönespecifikationerna från PG, undrar varför det tar sån tid...

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag packa i ordning lite kläder som Ticke kan ha när vi är i Jakan.

Visst är det fint väder ute nu? :)

God morgon, eller?

Jag tror att Christopher vaknade på fel sida i morse för han var jättearg. Vi låg i sängen och drog oss tills klockan var halvtio, sen gick vi upp och åt frukost.
Jag köpte en ny tröja till Christopher häromdagen förresten. En röd T-shirt med en vit tröja under (ska lgäga upp bild på lördag) och så står det Mr. Bump. Trycket är en rund figur med bandage på huvudet, tyckte den passade så bra till Ticke eftersom han dunkar huvudet i allt och alla hela tiden ^^
Nu är det dags för mig att gå in igen, sitter ute på balkongen och röker min morgoncigg. Och vet ni vad? Jag planerar att ta ett uppehåll med rökningen!
Något bra tips på hur jag kan göra för att det ska fungera?

Nattbloggning.

Jag och Sofie tittade inte på SATC, vi tittade klart på första säsongen av Heroes istället. Riktigt bra serie, måste jag säga (hur många gånger har jag inte sagt det nu?)! Christopher ligger fortfarande och sover och jag ska också lägga mig snart. Jag vet att det kan vara jobbigt med barn, men jag känner mig verkligen ensammast i hela världen när jag bara läser bloggar om barn som är såååå snälla och som aldrig gör något fel. T.o.m. mina vänner som också har barn verkar ha världens snällaste och lugnaste barn. Det är ganska skönt att iallafall ha en vän, Carro, som verkar ha det lika jävligt och jobbigt som jag oftast har det. Men jag kan ju inte gärna sluta älska min son bara för att han kan vara skrikig och bråkig, det skulle jag aldrig göra. Som jag redan har skrivit så många gånger förut; jag skulle inte vilja byta bort en enda sekund med honom mot någonting annat!

Fick mig en liten överraskning för en liten stund sen... En person som jag inte har hört ett enda ljud ifrån på rätt länge (mer än en månad är länge för mig) ringde mig. Kors i taket, jag existerar!

Imorgon åker jag och Christopher till Jakobsberg, blir kvar tills på lördag morgon någon gång. Då åker vi tillbaka till Södertälje, för då ska T umgås med vår son. Håll tummarna för mig att pendeltågsresan till Jakan inte blir som den brukar vara...

Godnatt och sov gott :)

En timme, kors i taket.

Nattningen tog bara en dryg timme idag. Skönt, kan jag lova, för nu kan jag slappna av lite innan det är sängdags för mig. Ska se på SATC med syster min och så ska vi äta lite popcorn, mums! Fast jag tror nog att jag vill titta klart på Heroes först, det är en världsbra serie! Har bara två avsnitt kvar nu av säsong 1, nästa gång blir det säsong 2.
Sofie står och diskar, så jag ska nog sätta igång med poppningen.
Märker att det är fler och fler som börjar läsa min blogg, men det är inte så mycket kommenterande här. Lite tråkigt tycker jag... Eller är det bara det att det är jag som skriver så tråkiga inlägg att man inte vill kommentera?

Sex and the city och nattbad.

Nu har vi ätit middag, så nu är det alldeles strax dags för mannen i huset att bada innan det är dags för nattning. Ska få Sofie att diska också, så det blir gjort innan vi ska se på Sex And The City. Jag har fått hem säsong 1 från LoveFilm, nästa gång blir det säsong 2 :) Jag ska försöka gå och se filmen också...
Är det någon som har sett den? Är den värd att se? :)

Löning idag.

Idag är det den 25:e juni. Borde egentligen ha åkt till Jakobsberg idag och hämtat mina löner från båda jobben, men jag har inte orkat. Ska ta tag i det imorgon istället... Måste fixa in mina tider till PG så att jag får ut mina pengar därifrån också! Nu är maten klar, så vi ska käka lite gott nu.

Gratis bio.

Jag måste bara skriva att jag är medlem på gratisbio.se och att jag bara hade 258 poäng i förrgår. Nu är jag uppe i hela 776 poäng! Vill du ha gratis biobiljetter eller presentkort? Kika in här :)

En heldag på stan.

Jag och christopher skulle egentligen träffa en kompis idag, men det gick åt skogen. Vi hittade inte varandra och eftersom hon inte hade så mycket tid till övers för oss så hann vi inte ses idag. Tråkigt, men sånt är livet ibland. Istället gick jag och Christopher omkring på stan och kikade i massa butiker. Hade tänkt ta lite bilder på både honom och mig idag, men kameran ligger hos mamma så det gick inte heller. Vi var inne på Eden och tittade lite och jag hittade en spaghettiburk som jag köpte, har letat helt febrilt efter en fin sådan, men jag hittade ingen någonstans! Men idag vände oturen och ajg hittade både en sån och en kaffeburk som jag köpte! Köpte även ett kom-ihåg-häfte som sitter på kylskåpet nu, så nu kommer jag aldrig mer glömma saker! Haha, drömma går ju alltid...

Idag ahr det varit en lite bättre dag än vad det brukar vara, trots att jag håller på att få migrän. Christopher har inte varit så bråkig som han oftast är, han har varit ganska lugn och glad faktiskt. Och så vilade han i nästan två timmar efter lunch, fast när han vaknade var han bara förbannad på allting. Då ville han inte åka vagnen, inte bli buren, inte gå själv... Han ville inte ens ha glassen som jag köpte sen.

Nu sitter vi ute på balkongen och andas in frisk luft, Christopher leker med en kastrull och ett kastrullock som han hittade i skåpet i köket och jag sitter här och skriver. Ska värma på resterna från igår tänkte jag, pastagratäng är alltid godast dagen efter!

Vad är din favoritmat? :)

Ett erkännande.

Jag ska erkänna en sak. Jag har det inte så lätt just nu. Jag har en underbar son, ett hem, vänner och familj som bryr sig (iallafall en liten del av den). Varje dag får jag utkämpa hundratals krig med Christopher. Han vill inte sitta i vagnen, han slåss, han skriker sönder sin hals, han vill inte äta, vill inte sova, inte bada, inte leka, inte sitta hos mamma, inte gå själv. Alltid är det något som är fel. Han dunkar huvudet i golvet när han blir ledsen eller arg, han dunkar huvudet i spjälorna på sängen när han ska sova, han dunkar huvudet i mitt huvud när jag försöker lugna honom... Ingenting är bra. Han är blåslagen i pannan jämt och ständigt. Jag får inte gå på toaletten för honom, gör jag det sätter han sig i hallen och skriker sig blå. På allt det här får jag panikångestattacker. Jag har bra vänner som ställer upp för mig, men dom glider längre och längre bort. Jag vågar knappt sätta mig på pendeltåget med Christopher längre, för så fort vi har satt oss ner så börjas det igen. Skriket, slagen, dunkandet i allt som finns i närheten. Människor stirrar och jag hör nästan deras tankar.
Mamma har ganska precis kommit in i mitt liv igen och det känns väldigt bra. Har varit ute hos henne två helger i rad med Christopher och jag får bra avlastning av henne. Varannan helg är Christopher hos sin pappa. Han ska vara med honom nu i helgen och jag längtar verkligen. Jag längtar efter att få slappna av lite, få göra saker i min egen takt...
Att få höra av en av mina bästa vänner att Christopher inte är ett lyckligt barn är så jobbigt. Det tar så hårt att någon kan säga så, för jag vet att han inte är ett olyckligt barn. Han har allt han behöver och mer därtill. Jag försöker vara ute med honom så mycket som möjligt, låta honom leka med andra barn, vi går promenader, sitter och leker tillsammans. Och min familj, den lilla jag trodde skulle finnas här och ställa upp för mig, den finns väl knappt kvar. Pappa och jag har kommit tillbaka till det knappt befintliga stadiet, vi pratar nästan aldrig. Min
storesyster pratar jag med ibland och vi försöker ses och låta barnen leka lite, men det går itne om någon av dom är minsta lilla förkyld.
Flera nätter i rad har nattningen med Christopher tagit flera timmar, jag blir helt slutkörd. Han skriker så det ekar i sovrummet, grannarna bankar i väggen/taket för att dom antagligen hör honom.

Jag älskar Christopher mer än allt på jorden, han är den bästa människa jag vet. Aldrig i hela mitt liv skulle jag vilja byta bort en enda sekund med honom mot någonting annat, men det här är väldigt tärande. Jag var tvungen att få skriva av mig lite, alla som bloggar (av dom jag har läst) verkar ha det helt underbart varenda sekund med sitt barn. Jag vet inte ens om jag har läst om ett barn som skrikit sig hes, eller slagit sig själv gul och blå. Så... Jag var väl bara tvungen till det.

Nattningen tog två timmar idag, igår tog den tre eller fyra. Jag hoppas verkligen att det inte tar så lång tid imorgon...

Godnatt.

Middagsvila och tips (?).

Nu har lilla grabben precis somnat, förhoppningsvis sover han dom två timamr som behövs för att han ska vara glad och pigg resten av dagen. Jag sitter ute på balkongen och myser för mig själv, det blåser rätt kraftigt ute så rutorna skakar jättemycket =/
Jag försökte få i Christopher lite lunch, rester från igår, men han ville inte ha. Han satt och sa "babaaaa" flera gånger så han fick en banan istället.

Det går jättebra att ha Sofie boende här, hon sköter sitt och jag sköter mitt (fast jag är ju lite av en slavdrivare, haha). Har fått in hennes kläder i garderoben idag och så håller jag på att tvätta dom smutsiga kläderna. Hon slutar jobba klockan 17 så när hon kommer hem är det dags för middag, lite lek och bus och så ska jag och Ticke bada för vi gjorde inte det nu på morgonen.

Min mamma fyller 52 år på torsdag. Har du ett bra tips på något jag kan ge henne i present? :)

Yeah, he made it!

T klarade uppkörningen!


GRATTIS!


Uppkörning.

T kör upp för busskort idag och jag hoppas verkligen att han klarar det. Lycka till :)

Fel sida.

Jag vaknade på helt fel sida i morse. Jag vet inte om det beror på att jag har fått sova aldleles för lite i natt, men antagligen är det så. Nattningen tog flera timmar igår, Christopher ville inte gå och lägga sig, så efter typ fyra timmar nattning var jag så nära på att bara ge upp allting. Vid halvtolv gjorde jag i ordning en flaska välling och då somnade han ganska snabbt. Jag hade redan provat ge honom välling, jag la honom bredvid mig i sängen, jag gick ut ett tag och lät honom vara i fred, jag sjöng för honom... Ingenting dög. Men till sist somnade han ju iallafall och då kunde jag börja andas ut.

Sofie står i duschen just nu, hon ska åka iväg till jobbet om två timmar, så innan dess hoppas jag att hon hinner få undan disken. När hon har åkt ska jag städa undan hennes grejer i vardagsrummet, ska ställa upp sängen där också så att hon får en egen liten hörna.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, C och M kanske kommer hit lite senare. Vi får se hur jag känner mig då, just nu har jag jätteont i huvudet.

Jag ska nog gå och se efter om Sofie är klar snart för jag tänkte bada Ticke och låta honom plaska ett tag :)

Gummistövlar och byxben.

Idag har vi varit nere på stan, träffade C och M. Köpte ett par gummistövlar till Ticke och ett par nya byxor och en tröja. Gummistövlarna behövs verkligen, han älskar att plaska omkring i vattenpölar som dyker upp jämt och ständigt. När vi hade fixat allt det och ätit lunch så gick vi till Slusstugan och satte oss. Christopher fick smaka mellanmål "banan med youghurt och havre" och det tyckte han om! =)

Nu har vi precis kommit hem och lillen ligger och vilar middag. Ska snart börja laga mat, det blir kassler, ris och ananassås idag. Supergott!

I helgen är jag barnledig, Christopher ska vara med sin pappa då. Jag vet inte vad jag ska göra, kanske bara är hemma och vilar upp mig inför dom kommande två veckorna... Fast A-K och N frågade om jag kan vara barnvakt åt deras två yngsta på fredag så att dom kan få ta med sig grabbarna på Gröna Lund. Vi får se hur det blir, jag har ju ingenting att åka på just nu.

Nu ska jag kolla upp hur många poäng jag har samlat på mig :)
Vill du ha biobiljetter eller presentkort?

Summering av helgen som varit.

Helgen har varit toppenbra, även fast Christopher trodde att han kunde GÅ i trappan. Det går ju så fort när han vill göra någonting, minsta lilla mikrosekund man inte har ögonen på honom så händer det något. Tro mig, jag överdriver inte. Det händer alltid något när han är med! Nu i helgen så var vi ute hos mamma och han tyckte att han skulle gå i trappan (det är bara ett trappsteg, men det är gjort av sten). Han stod bredvid mig och nästa sekund såg jag honom i ögonvrån på väg ut från stora huset, så jag släppte allt jag hade i mina händer och sprang efter honom. Precis när jag skulle ta tag i honom så tar han ett steg ut i luften och pladask! Han föll ner från trappsteget. Men det var ändå tur i oturen, för han landade på mattan, så han har bara lite skrubbsår på näsan...

Och för er som har missat ganska mycket av Christophers senaste månader:
Han springer framåt, bakåt och i sidled. Han dricker ur glas, jättefint håller han glaset och så ställer han ner det på bordet eller ger det till en när han är färdig. Han leker väldigt gärna med sina sandleksaker (tack ännu en gång, Maria!) och han älskar att klappa hundar. Han är så försiktig när han klappar hundar, men han tycker det är lite obehagligt när dom kommer fram och pussar på honom.. Och nu i helgen som var så badade han i Östersjön. JA! Det är sant, jag lovar.


Den fjortonde augusti börjar inskolningen för Christopher på dagis, det blir ett ganska bra dagis här i Södertälje. Slipper jag förhoppningsvis oroa mig för eldröda bakar vareviga dag som många föräldrar får göra. Det ska tydligen inte gå så mycket barn på det här dagiset heller, så personalen har tid för varje barn.


Jag ska strax gå och lägga mig. Och vet ni vad? Jag kommer få somna till ljudet av regn mot rutan, supermysigt! Fast jag är ganska åskrädd egentligen och det både åskar och blixtrar med jämna mellanrum. Imorgon ska jag och S:et städa, diska och tvätta. Kanske träffar C och M en stund också, men det beror helt på hur vädret är. Jag hoppas att det är finare då än vad det är nu... Huh, och jag som ska ut på balkongen nu! Tycker du det är mysigt elelr läskigt med åska?

Vill du ha gratis biobiljetter och presentkort? Klicka in här då :)

Tidig morgon.

Jag vaknade före Ticke idag igen! Det har inte hänt många gånger, men nu på sistone så tycker jag att det har hänt iallfall 3 ggr / veckan. Christopher vaknade visserligen tio minuter efter mig, så det var inte lugnt i huset så länge :)
Jag har precis duschat och gjort mig i ordning, ska iväg till centrum nu och köpa ltie välling till Ticke.

Sofie har precis flyttat in här. Hon ska bo här "tills vidare". Jag får matpengar och så för henne, så jag kommer inte försörja henne på samma sätt som jag försörjt andra tidigare :) Men sen när hon har flyttat härifrån så tänker jag bo själv iallafall i 2 månader. Jag har inte bott själv en enda gång sen jag och T flyttade isär ^^

Nu ska jag packa i ordning oss, för vi ska gå nu :) Jag ska försöka uppdatera på söndag igen om jag har tillgång till internet då =)

Dagens planer.

Jag har lagt upp massor av bilder på Christopher på bilddagboken. Kommer bli fler bilder ikväll, för idag ska vi ut och leka lite i sandlådan!

Händelselös dag...

Idag var Louise, José och lilla Jouline och hälsade på. Dom åkte härifrån för bara någon minut sen.. Åh, GUD, så söt den lilla tösen är! Blev tokförälskad i henne :)
Jag ska försöka få tag i lite pengar nästa vecka eller så, för jag vill hälsa på dom där nere också. Det blir ju inte att vi ses så himla ofta, så jag vill jättegärna dit och se hur dom bor.
Nu gnäller min grabb, så jag ska försöka få honom att somna in ordentligt. Ja, jag har internet nu! =) Iallafall för ett tag framöver hoppas jag *håller tummarna*

Livets innehåll.

Ja, i natt sov jag hos lilla T. Ska göra det i natt också, för jag har en hel del grejer att ordna upp.. Ska nog ringa och sjukanmäla mig från jobbet imorgon så att jag hinner fixa klart allting innan tiden rinner ut. Christopher är med Nathalie och Max i Uppsala, han kommer hem imorgon igen <3

Här är förresten min kusin i Talang 2008, hon kom dock inte med i finalen och det här klippte dom tydligen bort.

Jag är så sugen på chips och godis och en bra film och lite mys men det får ta och vänta till bättre tider. Och sm vanligt har jag ju inget internet hemma, men jag ska försöka fixa det på något sätt iallafall. Nu ska jag fixa i ordning mig så att jag och T kan sticka iväg. :)