- monstermage.

Hemkommen från Jakan nu :) Hade det riktigt trevligt där, var hos Anna-Karin och Niklas och hälsade på. Och så tror jag förresten att jag och pappa har bråkat. Jag kan inte hjälpa vad jag tycker, jag kan inte hjälpa det jag ser.. Jag tycker det är jävligt konstigt att han kan bli väldigt arg och skälla på sina barn när Camilla är med men han kan inte säga minsta lilla knyst till henne för då tar det väl hus i helvete.. Jaja, är det såhär han vill ha det så, visst. Jag är bara glad att jag fick det ur världen. Undrar förresten om det var pappa eller Camilla som ville ta en omväg för att slippa möta img och Anna-Karin..? Skitsamma. Jag tycker inte om Camilla, det gör jag inte. Jag har försökt så många gånger, men det funkar inte. Det första jag gjorde var att acceptera att hon hade kommit in i familjen, sen får man bara massa jävla skit för det. Om dom inte skulle dricka så mycket varje gång jag och Ticke ska dit, så vore det lugnt.. Men att dom har varit typ "fulla" så många gånger som dom har varit nu, det är inte ok. Och om Camilla nu vill vara så löjlig att hon slutar prata med folk titt som tätt, så fine. Det är lugnt för min del. Vi två behöver aldrig mer prata.. Men innan du går, lämna tillbaka min pappa först.


- baby, one more time.

Ja, jag måste skriva av mig lite till. Dom flesta vet hur mycket jag längtar efter ett barn till, jag skulle kunna göra hur mycket som helst för att få ett till.. Ja, ekonomi, boende och allt sånt har jag redan tänkt på. I vilket fall som helst så kommer jag inte klara mig utan att få ett barn till. Jag kommer gå under! Det är så det känns just nu, imorgon kanske jag känner annorlunda (troligen inte).
Jag vill verkligen, det är något jag skulle behöva. Det är något jag behöver i mitt liv. Ja, Christopher räcker till! Men att ha ett syskon till honom som är bara något år yngre än honom, det gör att han kan leka med det, han kommer lära upp sitt syskon när han blir äldre..

Jag älskar att vara gravid. Fick jag bestämma så skulle jag vara det hela tiden, dygnet runt. Jag skulle kunna föda hur mågna barn som helst, bara jag fick åtminstone ett till...

NU ska jag ut och röka.

Jag saknar min mage..
image89

- listen to my voice, what do you hear?

Har sovit hos C i natt. Satt uppe med henne och Ina till halv sex (!) imorse och bara pratade. Det blev prat om våra förlossningar, döden och dig Chris. Jag har fortfarande inte släppt att jag faktiskt inte kom och hälsade på dig när du låg på Karolinska. Jag vet att det här låter löjligt, men du lever fortfarande. Du är inte den Chris vi alla kände, du ser inte ut som du gjorde, du är inte ens en människa. En hare blev du, min vän. En hare som inte springer iväg när man kommer gåendes alldeles tätt intill..
Jag fick äntligen prata ut riktigt ordentligt om min förlossning! Jag berättade för C och I att jag var så ledsen över det där C sa.. Jag var så ledsen hela tiden (jag visade det inte för någon, jag vågade väl inte) och inne på toaletten på BB satt jag och grät och ingen märkte något. Jag berättade hur besviken jag blev när jag såg att Christopher inte kunde ha storlek 10/12 i strumpor, han var tvungen att ha en storlek större, BigFoot ^^ Jag blev så besviken just för att jag bara hade tagit med mig minsta storleken, för i min värld kunde ALLA bebisar ha den storleken när dom föddes (felfelfel!). Jag grät.
Jag har tänkt så himla mycket på allting, mest förlossningen.. Jag fick nästan panik när barnmorskan sa åt mig att ta det lugnt, jag fick inte stressa upp mig så himla mycket för Christophers hjärtljud var på tok för höga. Och när jag fick upp honom på bröstet, jag var så lycklig! När vi kommit hem från BB låg jag och grät på nätterna för att jag tyckte jag var en så dålig mamma, jag hade dåligt samvete över att jag hade fött ett barn till världen.. Inte bara för att världen är så grym, utan för att det för Christophers del blev tusen nya intryck på en och samma gång. Jag låg och grät hela nätterna för att jag mådde så dåligt, jag ville inte längre. Jag orkade inte. Panikångesten var på väg tillbaka, men ingen jävel hade tid med mig. Allt handlade om Christopher hit, Christopher dit hela tiden. Dom frågade hur jag mådde, men väntade inte på något svar..
Det enda jag ville ha när vi kom hem från BB, det var en chipspåse och Coca-Cola. Jag sa ingenting förrns det hade gått säkert fem dagar och jag fick dåligt samvete över att jag skulle sitta och svulla i mig massa feta grejer. Jag hade precis fött barn och ville gå ner i vikt, men med hjälp av chips gör man inte det. Och jag grät.
Jag är så besviken på alla dessa vänner jag har haft, dom som hörde av sig under hela graviditeten, dom jag skickade sms till och skrev "Nu har Christopher kommit. 3415 gram och 49,5 cm. lång var han :)". Flera stycken ringde upp mig när han var någon vecka gammal och tyckte att vi skulle träffas innan han blev för stor.. Jag är så fruktansvärt besviken och ledsen, mest ledsen. Och jag grät ännu mer.
Jag lämnar inte bort Christopher mer än nödvändigt till någon barnvakt, jag får fortfarande dåligt samvete över det. Jag försöker skämta bort det och jag lyckas antagligen. Idag är det en person som frågar mig hur jag mår. Jag svarar ärligt, jag mår inte bra. Jag har ångest, jag längtar, jag hatar, jag saknar, jag älskar, jag gråtergråtergråter!
Det finns så många av mina gamla vänner jag vill träffa, bara gå och ta en fika med, prata och ha roligt.. Ingen svarar på mina sms, ingen svarar när jag ringer, ingen ringer tillbaka. Har jag verkligen blivit så himla tråkig sen jag fick barn? Vad är det frågan om? Det vore bra om någon kunde förklara för mig vad det är som händer, vad gör jag för fel? Finns jag inte där tillräckligt mycket? Följer jag inte med ut på krogen tillräckligt ofta? Jag mår dåligt, pissdåligt och inte ens min familj märker något. Jag gråter, gråter, gråter. Torkar tårarna, gråter en skvätt till. Varför ser ni inte mig längre? Finns jag inte? Är jag borta?

Nathalie, tack för att du finns här för mig. Tack så mycket, det betyder så mycket för mig. Jag älskar dig, gums.

Nu ska jag gå ut på balkongen och njuta av en cigarett, torka tårarna och sen gå och lägga mig för natten.



Förlåt för mitt inlägg, jag var tvungen...

- somna blött, vakna sött.

Åh, vilket KAOS det har varit på jobbet idag! Skönt att jag börjar fyra imorgon då! En riktig sovmorgon får jag :) Ska ner på stan med Nathalie en sväng imorgon innan jag sticker till jobbet.. Ska gå in och kolla i den där butiken där dom säljer ut hårgrejer och smycken och sånt för 9-19:-.
Nathalie ska sova här i natt. Har pratat lite känslor med henne (ja, jag blev lite sentimental) och när vi satt på nattbussen hem kom vi fram till att vi faktiskt är ganska lika.. Det är som det där med bladet ;P
Uh, råkade lägga av världens rap på nattbussen hem.. Alla som satt på bussen vände sig om och kollade vad det var som hände ^^ Haha..


Bilbrand i Fornhöjden igår då, eller natten mot idag kanske jag ska säga :) En vit skåpbil var det tydligen som brann, precis nere vid skolan *suck* Ja, det enda som händer är väl att det blir nya premiehöjningar på försäkringarna, men det drabbar inte mig! :)


Nä, dags att gå och lägga sig kanske...


Någon kommentar? Ingen alls? Nehe..
image88

- nathalie (dagens låt).



Jag kan inte låta bli
Att titta på dina tår, Nathalie
Dina tår är så jävla äckliga, Nathalie
Och jag kan inte låta bli...
Nathalie

(påkommen av mig på väg hem från Pergola)

- kryp på knä, kvinna.

*suck*



Idag är Christopher lika glad som igår, om inte ännu gladare :) Känns skönt att kunna åka till jobbet utan att behöva få dåligt samvete.. Sitter och matar Christopher nu, han får gröt.. Fast han sitter mest och leker med maten ^^ Min lilla sötnöt är världens underbaraste. me <3 him. Mm, så är det.

Är han inte världens sötaste? Bilden tagen 4/6-07 av Pirjo.K
image87

- don't wanna go back to that place.

Jag vill inte, vill inte, vill inte. Kan vi inte bara hoppa öevr vissa dagar? Jag känner redan nu att det kommer bli på tok för jobbigt, jag orkar inte.. Ligga hemma i sängen en hel dag och gråta, det kan jag visserligen stå ut med, men alla tankar.. En månad kvar då..

Vi förlorade en bror och en vän.. Fuck. Jag hatar det här, verkligen HATAR! Jag orkar inte med mer nu, det räcker. Hör ni det? Räcker, räcker, räcker! Tjugo dagar kvar, sen är vi tillbaka till den elfte september.. När pappa ringde och sa att Chris låg på sjukhus och jag tänkte: "Jaha, slagsmål igen då?". Det var ju inte det..

Lust att läsa artikeln? Klicka här...

Bilen var mos.. Verkligen MOS. Åh, jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och göra allt ogjort, ingenting sånt får hända... Ingenting!

- dagens låt.


För Alltid - Sara Löfgren


Det finns inga tvivel,
Har aldrig ångrat en sekund
Jag har älskat dig från första stund
Jag vill att du ska känna trygghet
Du kan vila här hos mig
För jag ska aldrig släppa dig




Var tydligen till hennes barn..


- i ain't more than a minute away from walking.

Då. Förut, då var jag lyckligast i världen på alla sätt och vis. Nu. Idag, så är jag lyckligast i världen trots allt som hänt. Jag är ju ändå mamma och det gör min dag varje dag.

Det är konstigt.. När barn är vakna så vill föräldern oftast att barnet ska somna så snart som möjligt, men när det väl sover så vill dom att det ska vakna.. Why?



Okej, jag erkänner. Min favoritlåt för tillfället är Fairytale Gone Bad - Sunrise Avenue- Den passar så bra..

- yadayada, ge mig pengarna.

Nu vet jag varför Christopher har varit helt grönjävlig dom senaste veckorna.. Tänder. Säger det er någonting? Tandköttet är svullet, han gnäller jättemycket, skriker hela tiden, sover nästan ingenting och ja.. Ni kan säkert lista ut resten själva :) Just nu ligger han och sover i vagnen. Förhoppningsvis sover han tills Tobbe kommer hem, eller längre ändå..



Det har tagit ganska hårt på mig också.. Det är inte som förut längre.. Ska vi må dåligt tillsammans..?



Räkningar, räkningar, räkningar.. *suck* Tänk om man kunde få välja en betalningsfri månad per år på hyran, precis som på dom flesta andra ställen.. Men se, det går inte! Jaja, det är väl bara att betala och se glad ut..
Igår var jag nere på stan med C, J och Tobbe. Vi stod vid kringlanhuset när vi fick syn på en elvaårig kille (1) som slog en annan jämnårig kille (2).
2: Sluta, jag vill inte!
1: *fortsätter slå och slita i kläderna*
2: Men släpp mig! Sluta!
1: *slår ännu mer*
Folk såg att han slog den andra killen, men dom tittade åt ett annat håll och gick vidare. Efter en liten stund blev jag så förbannad att jag gick fram till kille 1 och slet tag i hans jacka och frågade vad fan han höll på med..
1: Bråkar...
Jag: Är det så jävla smart att ställa sig och slåss mitt på öppen gata?!
1: Nej...
Jag: Ser jag dig en gång till så lovar jag att jag tar reda på vad du heter och var du bor och så släpar jag hem dig till dina föräldrar och talar om vad du håller på med!
1: Nej, snälla...!
Jag: Gå härifrån och rör inte honom en gång till.
Kille 1 skämdes ganska rejält, kan jag lova.. Men att folk bara låtsades som att det regnade när dom gick förbi, det förstår jag inte! ÄR DET SÅ SVÅRT ATT DRA BORT DEN ENA UNGEN FRÅN DEN HAN SLÅR PÅ??! Nej, det tyckte inte jag iallafall.. Det var t.om. en kvinna i undre medelåldern som smålog när hon gick förbi.. Hon tänkte säkert att dom bara lekte, men man hörde på den andra killens röst att så inte var fallet. Ser jag honom slå på någon en gång till så gör jag slag i saken. Jag kommer garanterat ta reda på vad han heter och var han bor och släpa hem honom till hans ovetande föräldrar... GAH!!



Att avreagera sig är alltid bra! :)

- disclaimer.

Det är nog mycket bättre såhär. Att du slipper all skit och hela helvetet. Du får gå omkring och klampa hur du vill på mornarna sen, du får lyssna på vilken musik du vill, du får göra vad du vill. Jag tror det är bra att de blev som det blev. Grattis.

Men ja, bor man med en tyrannosaurus är det inte så konstigt om allt rasar ihop.. Jag går nu.

- give me some action here!

Klockan är 07.04 och jag är DÖTRÖTT. Tycker det är lite klumpigt av T att natta Christopher klockan sju på kvällen, när jag jobbar sent och måste upp på morgonen och ta honom eftersom T åker till skolan om en timme. Förhoppningsvis kan vi gå och lägga oss när han har vaknat, jag måste sova!
Idag får jobbet storbesök! Hälsovårdsnämnden kommer dit för att se så att allt är snyggt och fint, och självklart är det det! Jag och andra Sandra har ju städat som idioter. Hela dagen igår.. Började med baren, plockade bort alla glas och torkade hyllorna där, plockade bort alla spritflaskor och torkade dom hyllorna, plockade bort alla vinflaskor... Ja, så höll det på. Vi började med det runt fyra igår eftermiddag och var klara runt tio på kvällen, så HELA dagen tog det inte, men halva iallafall!

Jag funderar på om jag ska orka göra frukost till mig eller om jag ska vänta tills Tobbe har gått upp och åkt iväg.. Ska nog städa lite idag, fast säg inget till T, för han blir nog inte förvånad om jag inte städar ^^

Godnatt igen då..

Världens bästa fotograf är i farten!
image84

Som sagt var..

image85

- dagens låt.

Boten Anna - Basshunter

Här finns inget vettigt att citera ^^

- kinderägg.

C och N kom och hämtade mig efter jobbet igår :) Körde hem till mig så jag fick hämta lite grejer eftersom det var planerat att jag skulle sova kvar hos C. Jag ångrade mig när vi hade kommit hem från Hamnmagasinet (ja, vi var ute), så Nille var snäll och skjutsade hem mig. Jag gick och la mig på en gång, dötrött som jag var. Slocknade runt tre, men halvfyra vaknade jag igen.. Japps, Christopher hade vaknat ^^ Fast tobbe tog honom, TACK!



Okej, nu är det så att det finns några som inte vet någonting.. Är det meningen att det ska vara så eller ska dom också få veta? Hur isåfall?



Jag tänkte laga lite mat (!), så att jag kan få lunch i mig innan jag sticker till jobbet.. Är ledig i två dagar sen, yeah! Oh, min dröm i natt:
Jag, Tobbe och någon mer kille var ute och gick på en gata och jag skrek på båda två. Jag var jättearg. Så zoomades Tobbes fötter in och jag såg att han hade tre fötter helt plötsligt.. Jag blev ännu mer förbannad och gick iväg med den andra killen istället. Sen var jag helt plötsligt hemma och där väntade Tobbe med vårat nyfödda barn, och han frågade varför jag inte hade tagit emot barnet. "Jag vet inte" svarade jag. Så såg jag Christopher springa omkring och han slängde en vas på bebisen.. Det lät jättehögt, men jag hann inte skälla på honom för jag vaknade sen.
Jag ska inte tjata om vad jag vill, det vet nog alla så väl redan (för er som inte vet: ja, jag vill ha en till. Helst nu, eller igår).. Nej, det kommer nog inte bli så på bra länge, kanske ska gå klart utbildningar och allt vad sånt heter..

Christopher vill vara med och spela..
image81

..men det får han inte!
image82
Så han bestämmer sig för att försöka attackera mig istället ^^
image83

- dagens låt.

It's Always About You - Just Another Name


Cause it's always about you, you, you
And all the talk about making your dreams come true
But what about us?
I can't hear you say a word


- loverboy.

Idag är det den sjuttonde, för er som har missat det. Fick skjuts från jobbet till Tumba idag av Abbe, snälltsnällt :)



Jag vet inte riktigt om jag menar allvar med allt jag säger.. Finns det någon chans att få lite betänketid?



Det är ganska kort tid tills jag fyller år. 34 dagar kvar.. Vad som händer då? Jadu, jag lär väl sitta hemma och uggla.. Kommer inte få gå på systemet på MINST 47.000 år. Kommer inte kunna göra någonting. Det är ju aldrig någon som vill det med mig ;/ Nä, avsluta allt nu kanske...

- keep your mouth shut!

Bläbläblä. Det är dags att gå till bussen om bara någon minut.. Orkar inte, vill inte..

If I go crazy then will you still
Call me Superman
If I'm alive and well, will you be
There holding my hand
I'll keep you by my side with
My superhuman might
Kryptonite

- shopoholic.

Nu är jag på väg hem från jobbet.. Idag har det varit TOKSTRESSIGT! Jag har haft så mycket att göra och trots hjälp från dom som jobbar i köket har jag i princip suttit i skiten. Gästerna har klagat på mig, dom har inte fått sallad och oj! Jag glömde visst att lägga till en öl på notan! Suck.. Jaja. Den första september slutar jag jobba och börjar plugga istället. Ska bli skönt att slippa sitta på tåget i sammanlagt tre timmar varje dag. Abbe tycker dessutom att jag väljer rätt och det är skönt att höra. Att vara servitris klarar typ vem som helst. Det är bättre att ha en riktig utbildning som man kan få bra jobb genom. Jaa.. Igår var det mögelinvasion i läskkylen på jobbet. Var bara att plocka ut all läsk och öl och sånt och städa ur ordentligt. Tur att det inte var så hemskt mycket folk där igår.. Nej, nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av tågresan hem. Eller inte.

- still going strong.


Varje början har ett slut - Anton och Affe


Inget är som det var förut
Varje början har ett slut
Inget är som det var förut
Oändliga tankar som aldrig tar slut

- tio små fingrar, tio små tår.

Okej, här är tre bilder som Sofie tog på Christopher på dopet.. Ja, han sover på alla tre bilderna. Mitt barn är så snällt och lugnt så han somnade ju när prästen hade hällt vatten på huvudet :)


image78

image79

image80

- tid faller hårt.

Ticke koverserar med Cola-flaskan.
image77

Min älskade lilla Ticke. Det är fem dagar kvar tills han blir hela fem månader! Han växer fort nu (jag tror jag skriver det i varje inlägg, va?).. Han säger mamma ibland, dock tror jag nästan att det bara är en slump.. Fast dom gånger jag har hört honom säga det är när jag går förbi honom när han är ledsen.. Då sitter han och beklagar sig en liten stund för att sen säga "aaamaama". Ja, jag vet.. Han är liten och ska inte kunna prata, men man kan väl hoppas att första ordet blev mamma? :)

Jag ska jobba idag *suck* Visst, trivs gör jag. Jag älskar det där jobbet, men när dom helt plötsligt säger att jag har ledigt, dessutom i två veckor, så blir jag lite fundersam.. Jag ska ju ändå ta ut mammaledighet snart igen och så kommer jag plugga hemifrån. Yeye.



Do you feel me, like I feel you?

- this is the end, you know.

Sådär. Nu är allt avklarat. Christopher är döpt och han fick massa fina presenter! Imorgon börjar jag jobba igen, men det kommer nog inte vara så länge..



Jag behöver en människa att prata med. Någon utomstående som inte vet någonting.. Vill du prata med mig?



Att träffa mamma igen (i lördags på dopet) var helt fantastiskt! Jag har saknat henne så fruktansvärt mycket. Jag har fått tillbaka min mamma, min önskan gick i uppfyllelse! Säkert tack vare alla lyckocigg jag har haft i mina dagar ^^ Nej, men.. På dopet hade Christopher sin fina dopklänning och bandet var inte blått! Det var silvergrått, jättefint. Vi matchade varandra så bra, han och jag!

Har varit hemma hos C och M sen i söndags kväll.. Har saknat både henne och Melissa otroligt mycket! Upptäckte det när vi satt ute på hennes balkong och pratade minnen och våra karlar...



Jag vill verkligen prata med någon.. Hjälp mig nu. Snälla!?

- känn ingen sorg.

Har precis kommit ur duschen. Satte mig här en stund medans håret torkar :) Ska sminka mig snart och sen ska jag klä på Ticke och dra ner på stan. Planerar att ta bussen som går om en timme, blir jag klar tidigare kanske jag går..

Får se om det finns något att göra därnere idag.. Ska försöka hitta lite bodys till Christopher för han har typ bara 5-6.. Måste hitta i lite olika färger, det är så tråkigt med vitt, blått och grönt.. Jaja, sminkdags nu då! :D


Älskling och jag i lokalen i kyrkan :)
image76

- vaknar bredvid dig.

image75

För alltid - Sara Löfgren

Jag vaknar bredvid dig
Stryker
håret från fin kind
Jag är så glad att du är min
Du är så vacker när du sover
Du har nått som ingen annan har
Du är så underbar

Och jag ser i dina ögon
Att du känner likadant


För jag vill dela mitt liv med dig
Du skapar värme inom mig
Och vi ska vårda varje dag
Vi älskar varandra så
Som ingen annan kan förstå
Det är för alltid du och jag

Det finns inga tvivel
Har aldrig ångrat en sekund
Jag har älskat dig från första stund
Jag vill att du ska känna trygghet
Du kan vila här hos mig
För jag ska aldrig släppa dig

Och jag ser i dina ögon
Att du känner likadant

För jag vill dela mitt liv med dig
Du skapar värme inom mig
Och vi ska vårda varje dag
Vi älskar varandra så
Som ingen annan kan förstå
Det är för alltid du och jag

Och jag ser i dina ögon
Att du känner likadant

För jag vill dela mitt liv med dig
Du skapar värme inom mig
Och vi ska vårda varje dag
Vi älskar varandra så
Som ingen annan kan förstå
Det är för alltid du och jag

Vaknar bredvid dig
Jag stryker håret från din kind
Jag är så glad att du är min

- christopher är döpt.

Så, idag klockan elva döptes min lilla Ticke :) Anna-Karin blev gudmor och pappa blev gudfar. Det blev jättelyckat alltihopa! Christopher fick lite presenter, t.ex. ett guldhalsband av sin mormor med fiskarnas tecken i (ja, han är fisk).. Han fick en häst (en leksakshäst.. "en låda full med blåmärken" även kallad). Och så fick han 1300:- i doppengar av min moster Elinor, min mormor+Sture och av Birthe. Så fick han lite silverbestick, lite kläder och ett fotoalbum av hans gudmor! Världens sötaste faktiskt :)

Lite besviken blev jag ju också.. Säger man DAGEN innan att man ska komma på dopet så kan man väl iallafall vara schysst och ringa eller sms:a om att man inte kan.. Dålig stil faktiskt. Men gjort är gjort. Skitsamma om någon missade dopet, det rör inte mig i ryggen, det enda var att det var planerat för så många personer som hade tackat ja *suck*



Tänker man inte längre än näsan räcker så kan man inte förvänta sig underverk.



Jag ska ta lite bilder på Christopher i hans fina dopklänning imorgon, eller någon dag när vädret är riktigt fint!

- schizofreni.

Jag: Älskling, jag tror jag är schizofren!
Tobbe: Va? Har du brutit tån?

Och så var det ju det här med Tobbe och hans hörsel.. Men jag säger ingenting så har jag ingenting sagt.

- krasigt.

Det var inte riktigt meningen att allt skulle förstöras, det vet du. Förlåtförlåtförlåtförlåt!

Lampan gick sönder och det gjorde en bit av mig också..



Såhär fin är vår lampa nu (det ska vara en HEL "glasskål")!
image74

- out of my bed.

Fairytale gone bad - Sunrise Avenue


- ingen vet.

Så var det väl dags att vika tvätt.. USCH! Jag orkar inte egentligen.. Skulle vilja väcka Tobson och be honom hjälpa till, baka bullar och sånt.. Vi har ju liksom inte hela veckan på oss. Dopet är imorgon och vi är nte ens klara.



Jag saknade dig så fruktansvärt mycket i början. Det har gått över nu, du finns inte ens i mina tankar längre.. Ljuga för sig själv, det är ju dumt..

- there's nothing to get from here.

Jag har sovit så skönt :) Vaknade för typ en timme sen, gick upp, hoppade i badet och nu är jag påklädd men osminkad. Christopher vaknade för tio minuter sen typ, han ska snart få frukost. Mild havregröt blir det idag, och till lunch ska han få dillkött med potatis tänkte jag.
Nä, nu ska jag bre mig en macka och sätta mig och käka frukost jag också, idag igen!


Jag ska måla mina tånaglar idag!
image73

- dragqueen.

Gick upp runt tio någon gång, gav Christopher frukost och var riktigt duktig, för jag åt också frukost! Sen när Christopher somnade (runt elva-halvtolv) så fixade jag i ordning mig själv. Klädde på mig, sminkade mig, borstade tänderna (som om jag inte gör det varje dag). När jag var klar med mig plockade jag fram kläder till Christopher och så ringde jag C för att höra om hon ville träffas. Hade väl tänkt att det skulle bli en liten snabbis som det brukar bli, typ gå omkring nere på stan, ta en liten fika på Slusstugan och sen säga hejdå. Men så blev det ju inte, haha ^^ Vi umgicks hela dagen istället, gick först omkring nere pås tan, käkade lunch, åkte ut till Coop och handlade lite grann.. Sen bar det av till Slusstugan och dit gick vi från Blombacka ^^ När vi kommit dit satt Ellen och hennes son William där :) Supersöt är han! En riktig liten knubbsäl! Jag och C tjatade lite grann på N om att vi borde dra och bada och efter mycket tjat och gnäll från oss båda stack vi iväg till Malmsjön. Jag badade! Jag badade - trots att jag är lite rädd för vatten (men det vet ni ingenting om, okej?). Först badade jag i min fina vita BH, som för övrigt är lite stor och liten för mig. Tog av mig den sen och badade topless, mycket skönare så, dessutom åkte min BH av hela tiden.. Tänkte fråga C om hon har lust att börja simma med mig ett par gånger i veckan.. Försöka få ordning på figuren igen ^^ Christopher fick också bada lite, iallafall underkroppen :) Sen käkade han lite sand, alltid lika gott!
Imorgon lär det väl bära av till Nykvarn, beroende på vädret. Hoppas att det är lite fint iallafall, kanske Christopher kan få ha på sig sina nya badbrallor som han fick av Paula i "titt-ut-present".. Och på lördag är det dop


Lägg märke till ungarnas stil. Bilden på Melissa tog jag bara några sekunder innan jag tog den på Christopher ^^

Melissa som sitter i vagnen :)
image69

Christopher som sitter i vagnen :)
image70

Melissa och Christopher.
image71

Så skön stil när han sover! Ser inte ens ut som han har någon hals ^^
image72





Det är inte alltid så lätt att älska den man ska älska, men när man väl älskar så älskar man som sjutton!

- no probs.

Vaknade för drygt en timme sen.. Ska käka lite frukost nu och sen fixa i ordning både mig och Ticke, för vi ska ner på stan! Jag har sovit så himla skönt i natt, jag är så tacksam över att Ticke sover hela nätterna! Inte en enda gång behöver man kliva upp för att han är ledsen, inte en enda gång för att han vaknar.. Tidigast klockan åtta på dagarna vaknar han, ibland sover han till elva.. Fast det får han egentligen inte göra, för då somnar han så himla sent på natten..
Mina ägg håller på att kokas, gottgott! Riktig frukost blir det idag också! *kors i taket*

Dags att klä på Ticke nu då..


Såhär ser det ut när man kokar ägg.
image67

Balettdansös?
image68

- nattfly.

Jag har varit duktig idag. Diskat lite grann, badat Ticke och lagat mat! Tärnade kassler och köttbullar och kokade ris. Så blandade jag ihop allt det i en bunke och gjorde egen currysås och hällde i. Tro det eller ej, men det blev riktigt gott! Fast jag önskar vi hade haft ärter hemma, så hade jag kunnat ha i det med. Men jaja, gjort är gjort :)

Imorgon ska jag ner på stan tänkte jag. Orkade inte åka ner dit idag, men imorgon blir super! Tar med Ticke då, sätter in pengarna på kontot, sticker ut till Coop och handlar lite jäst och sånt. Sen får vi se vart det bär av. Ska nog baka kladdkakor till dopet också. Eller så skiter jag i det och bakar bara bullar och kakor :) Jaja.


Såhär kära kan skor vara <3
image66

- dingeliding.

Nu har Ticke precis ätit mat, majsgröt fick han äta idag. Ska alldeles strax få tummen ur arslet och klä av honom alla kläder och lägga honom i badkaret så att han blir ren och fin =) Snart kommer han bli arg på mig för att jag inte vänder honom igen, han har precis lagt sig på mage ^^ Humöret har han ju garanterat fått från mor sin!
Jaha, vad blir det senare då? Ska ut på en liten promenix med Christopher, tänkte gå ner på stan och sen åka buss hem igen. Lite motion måste man ju få när man bara går hemma hela dagarna :) Så ska jag köpa jäst och bullformar så att jag kan baka någon gång!
Nä, nu är det dags för ett bad.. Ska knäppa lite glada och galna bilder på honom när han ligger och sprattlar i vattnet :)


Det är minsann en liten knubbråtta jag har fått :)
image64

- i slowly realise there's nothing on our side.

Imorse (vid typ tolv) vaknade jag av världens smäll! Hela huset skakade.. Det kändes som det iallafall ^^ Tobbe kom inrusandes i rummet och frågade hur det var med mig, jag låg i sängen och var livrädd. Det åskade och blixtrade om vartannat, precis ovanför oss! Helt livrädd var jag, har ju aldrig varit med om att åskan slagit ut på den plats jag varit.

Igår var våran kära präst här och hälsade på oss. Vi hade det efterlängtade dopsamtalet! Lokalen i kyrkan är ledig, så det blir fika där efteråt. Anna-Karin och pappa ska vara gudföräldrar (eller faddrar som det heter idag). Det kommer komma runt 30-40 pers. Tänkte att någon ska få stå och filma allting också så har vi det på film sen :D Och jag ska baka bullar och småkakor, antingen idag eller imorgon! Yepyep.

Jag ska nog ta och spela lite Sims 2 nu när Ticke ligger och sover.


Såhär sött somnadwe Christopher i min famn
image62

Jag och Nathalie <3
image63

- way to go, girl.

image61

Nu är alla räkningar på väg att dras, skönt! Kommer ha ytterst lite pengar kvar på kontot när det är färdigt.. Men vi kommer överleva. Jag får ju pengar varje dag ändå, så.. Jag veeeet, man ska inte tänka så. Men jag gör det för det stämmer.

Christopher ligger i vagnen och sjunger ^^ Han har nog ätit färdigt :) Han och jag ska åka till Jakan idag och bada i Plaskis med Maria och Oliver. Skönt att komma hemifrån, javisst! Funtar på om jag ska ringa A-K också, fråga om hon ska med dit.. Vi får se.

- surprise!

image57

Har ni sett underbaraste bilden på min lilla Ticke? Super glad över att ha fått ny blöja. Han gör mig lycklig. Kan han bli glad över att få ny blöja så kan jag bli glad över att han bara ler. Bara tanken på Christopher gör mig helt.. GAH! Jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga. Någon sa eller skrev en gång att kärleken man känner till sitt barn kan jämföras med kärleken som man känner till en partner (jag tycker inte det, men ibland kittlas det i magen när jag tänker på att jag kan göra Christopher lycklig). Ja, jag älskar mitt barn mer än allt!

Igår hade vi 50-årsfest för pappa! Han visste inte om att det skulle bli fest och det var det som var det roliga :) När han öppnade ytterdörren stod ett helt gäng och började sjunga för honom, han blev verkligen överraskad! Han blev så glad så han fick tårar i ögonen. Det var lite synd att Camilla inte ville vara med, men hon är ju sån. Hon verkar inte gilla att umgås med "Korholas". Jag ska inte skriva något dumt om henne för man vet aldrig, rätt vad det är så hittar hon också ut på nätet och råkar läsa min blogg.. Inte för att jag tror det för hon vet ju knappt hur man stänger av en dator ^^ Nej, men allvarligt. mm, precis. Nu är jag allvarlig.



Jag saknar dig så sjukt mycket! Du var den enda jag kunde prata med, nu har jag ingen.. Jag behöver också prata av mig ibland. Går det bara prata med mig när du mår dåligt? Kan jag ringa dig när jag inte heller mår så bra? *suck* Jag vet varken ut eller in längre.. Jag saknar dig bara så mycket.. Önskar att jag vågade säga det till dig, men.. Jag klarar inte av det. Jag är inte svag.






Homer röker || Tindra upponer || Daniel, Robert och Phille

- kærleek.

Idag är det fest för min lilla pappa! Det är visserligen itne så många som kommer, men det gör inget. Det blir tårta och massa att dricka.. Han kommer få några presenter. Funderar på om jag ska köpa 50 småsaker till honom ^^ Skulle vara skitkul att se honom öppna alla 50 paket.. Han skulle tröttna =P Nej, men.. Jag måste springa nu, ska in i duschen och fixa mig i ordning.. Sen ska jag till Jakan!

- utanför din dörr.

image56
Såhär ser jag ut när jag provar solglasögon ;D

Imorgon smäller det! Det blir inte alltför många, men några stycken iallafall. Jag och Amanda har varit nere på stan och köpt ballonger, serpentiner ooch tårtljus. Jag ska göra två tårtor imorgon så att folk kan käka tårta och vara glada :) Yepyepyeeeep.

Är det så svårt att prata med mig? Bits jag? Eller vad är det för fel? Det är inte första gången hon blir besviken på mig. Första gången var på förlossningen. Andra gången var när jag ändrade datum på dopet. Tredje gången är nu (det är säkert fler gånger). Bara för att jag har bjudit mamma på dopet så blir C besviken på mig. Igen. Som vanligt. Men VARFÖR säger hon det till pappa och inte till mig? Jag blir g a l e n ! ! Men jaja, om hon ringer sen så ska jag ta och prata lite med henne..

- sötnöt :)

Jag är trött. Tröttochsömnigochvakenfaständåinte. Blä. T och A tjaffsar med varandra (som vanligt):
A: Men lyssna, titta om man gör så där blablabla..
T (förställer rösten): Men titta, om man gör så där blablabla..
A: Sluuuuuuuta, Tobbe!
T: Sluuuuuuuta, Tobbe!
A: Men sluta då. Sandra, titta lyssna vad han gör!
T: Sandra, titta vad han säger!
Jag: Jag känner inte dom, jag känner inte dom, jag känner inte dom!

GAH! Jag blir galen på dom två.

det var inte bara jag som såg, det var inte bara jag..
du var den enda som öppnade ögonen för ljuset som ville komma in
min arm runt dig, jag håller dig hårt, släpper inte taget, håller hårdare
det var inte bara jag som kände, det var inte bara jag..



- soet alabama



Christopher börjar bli riktigt stor nu! Han tar sig framåt (visserligen med rätt stora problem, men ändå..) och han har börjat äta massa puréer. Han har börjat få pärondryck när han äter mat och han älskar den! Ska prova lite fruktdryck till honom imorgon, får se om han gillar den lika mycket :)
Igår var jag och Tobbe i Sollentuna och köpte en ny vagn! Ja, jag vet. Folk tycker inte om terhjulingar, men jag älskar den här vagnen! Ja, den är vänd så att Christopher inte ser mig, men vet ni vad? Han vill inte titta på mig längre. Han tycker det är mycket roligare att åka vagn nu, för nu ser han allt runt omkring honom. Han tycker det är roligare att sitta upp i vagnen - att ligga är ingen hit alls om man inte ska sova! Visserligen hade den förra vagnen sittläge också, men det var typ så att han halvlåg ner och det verkade han inte tycka om.. Men nu har vi en ny vagn iallafall och jag är så glad över den!


Om lite mer än en vecka är det dop och vi har inte ens haft något dopsamtal ännu! *panik* Jag måste ju få veta om lokalen i kyrkan är ledig, eller om jag måste hyra lokalen vid oss istället.. Hoppas den i kyrkan är ledig! *håller tummarna* Jag har släktingar som inte bryr sig. Jag har släktingar som inte vill eller orkar svara på dopinbjudningen. Dålig stil, tycker jag.. Men så kan det vara ibland.



Såhär roligt kan jag ha ibland med min telefon :) Kan ta mosaik-bilder och massa skojsigheter :D Nä, om man skulle ta och sova sig en sväng kanske..? Ska upp klockan tio och ringa gynmottagningen och säga "Nu jävlar får ni ta och sy ihop mig ordentligt!". Jag är trött på att jag inte har läkt ihop ordentligt efter förlossningen. Ska jag ha ont resten av livet när jag går på toaletten eller?! *suck* Men ändå.. Jag kan inte sluta längta efter nästa förlossning *drömmer mig bort en stund* Jag saknar den stora magen, dom sömnlösa nätterna när jag hade förvärkar, jag saknar att känna sparkarna, jag saknar att må illa, att ha ont, att vara på dåligt humör (det är jag ändå iofs).. Jag saknar tankarna jag hade under graviditeten.. Jag saknar så himla mycket, men jag kan inte säga att jag inte är nöjd. För nöjd, det är jag verkligen. Att Christopher föddes var en vändpunkt för mitt urtråkiga liv. Nä, det är helt enkelt så att meningen med mitt liv är att vara mamma (helst flerbarns-mamma).