Jag ska aldrig mer glömma tvätta av mig sminket!

Idag var jag på Cityakuten med mina onda ögon. Var på St: Eriks Ögonakut igår, men åkte hem sen för att det var 4-6 timmars väntetid! Så imorse när vi hade vaknat till liv så ringde T till Cityakuten (mitt inne i centrala Stockholm), klockan var då runt 10 och dom sa att det var bara att komma in, för det var ingen väntetid hos ögonspecialisten. När kom vi kom dit var klockan runt lunchdags, så då hade det blivit lite väntetid för läkaren hade gått på lunch och det var två före mig. MEN trots detta tog det, allt som allt, 2½-3 timmar att få hjälp där. När jag väl kom in till läkaren så gjorde hon dessutom en ordentlig undersökning på ögonen. Hon stressade inte på lite salva och sa "Hem med dig och vila!". Jag säger bara: Tack och lov att T kunde ta ut en VAB-dag så att vi kunde åka in dit och tack och lov att det finns PRIVAT sjukvård! Felet på mina ögon är tydligen försvagade hornhinnor, så det blir lätt sår på dom. Får man ett sår på hornhinnan så gör det så sjukt jävla ont! Man blir ljuskänslig, halvblind och så känns det som att man har STORA gruskorn under ögonlocket. Tänk er då lilla mig... Ett mellanstort sår på högra hornhinnan (alltså höger öga) och flera små på vänstra ögat. Jag kan ju bara säga att jag inte såg ett skit imorse. T fick i princip leda mig vart vi än skulle gå... Därav har det heller inte blivit uppdaterat i bloggen.

Jaja, iallafall så blev det lite positivt med den här dagen. Vi tog en snabb visit förbi IKEA på hemvägen eftersom jag hade fått bedövning i ögonen och inte hade ont även om jag såg lite suddigt fortfarande. Det vi köpte var dom här praktiska förvaringsmöblerna (en "
byrå" och en "garderob"). Totalt gick det på drygt 550:-, det var nog mitt billigaste IKEA-besök någonsin, antagligen för att T är så irriterande fokuserad när vi är på ett så stort varuhus och handlar. Praktiskt, men... Tråååååkigt! Så nu ska vi börja slita och stå i för att få ihop dessa möbler. Alla vet ju hur det är när man ska bygga ihop IKEA's små påfund... Önska oss lycka till nu!

Snällheter
Postat av: Carro

Lycka Till! Dom flesta vet ju hur det kan vara med Ikea möbler. Haha...

Jag vill oxå åka upp dit nu. Medans man ändå har pengar!

Postat av: Therese

vill också åka till IKEA =)

2008-08-07 @ 23:03:17
URL: http://thessia.blogg.se/
Postat av: BrutalSlakt

Alla tjatar om att det är så hemskt att sätta ihop ikeas grejer men det är ju hur enkelt som helst. Bara man börjar med att kolla i beskrivningen så går det jättelätt sen. :P

2008-08-07 @ 23:59:56
URL: http://thecarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?
Glöm inte bort mig.

Vad är din mailadress?

Har du en hemsida / blogg?

Vad vill du säga?

Trackback