Visste ni att...

.. i närheten av Gubbängen ligger det ett ställe som heter PUNGPINAN?
.. neråt i landet finns det ett ställe som heter SEXDREGA?
.. en bit härifrån ligger ett ställe som heter TROSA?
.. HANDEN är en ort?
.. jag har TRÅKIGT?

Nu har Louise och Jouline åkt hem igen.
Back to Newbuying (fritt översatt och tolkat av Sandra K. 080831). GRATTIS, Jouline! Idag är du 5 månader gammal.

Hela vägen från Södertälje Syd till Fornhöjden har Christopher varit en svärmorsdröm... Nja, inte riktigt. Snarare en liten mardröm som man helst inte vill drömma. Han satt och gapade och skrek hela vägen, jag fick inte nudda hans vagn - inte ens med knät! Så fort jag råkade stöta till vagnen blev han jättearg och skrek "Neeeej, mamma!". Han slängde saker omkring sig hela tiden också, nappen kastades ut på golvet i bussen, han slängde iväg Snuttis och flaskan. Han drog av sig skorna och slängde på golvet, stumporna åkte också ner en liten vända. När jag sa till honom på skarpen "Det får faktiskt räcka nu, Ticke!" så skrattade han. Han tittade mig i ögonen (kändes det som i alla fall) och s k r a t t a d e ! Och jag fick förresten en tillsägelse av en annan mamma på bussen upp mot Fornhöjden idag. Hon sa till mig att hennes barn låg och sov och att han (Christopher) måste vara tyst. Jag sa till henne att det inte är så lätt att få honom tyst när jag inte vet vad han vill och hon svarade med någon dum kommentar... Åh, jag blev så förbannad på henne! Varför ska folk alltid lägga sig i när ens barn skriker? Det är så himla ofta folk stirrar ut en om man har ett skrikande barn som inte är tyst ens fem sekunder för att hämta andan. Oftast brukar jag stirra tillbaka och säga någonting i stil med "Ska inte du läsa tidningen som du håller i? Eller hittar du några intressanta artiklar i min sons panna?!". Det brukar hjälpa, men det har hänt att kvinnan / mannen som stirrat bara suckat och fortsatt titta ut oss.

Till något helt annat; Imorgon är min första riktiga arbetsdag! Jag börjar klockan 8 och slutar klockan 16. Efter det ska jag göra någonting som bara är för mig. Vad det är kan ni få veta imorgon, för nu ska jag läsa lite bloggar och så...

Snällheter
Postat av: Maria

Inte nu :) Men hon har aldrig kallat dom vid namn, bara sagt mina små grisar. Så vi ändrar namnen i samband med att försäkringen skrivs över på mig! :)

Postat av: BrutalSlakt

Tycker det är lite roligt att de tycker att du ska få tyst på ditt barn, som om han hade en off-knapp. Tror de som beter sig så behöver spendera lite tid med barn och inse att även om de är små så är de individer och gör precis som de vill. Ibland när jag är trött och inte orkar med barnskrik så kan jag tänka att jag inte gillar barn. Men det är som alltid barnen jag blir lite irriterad på, inte föräldrarna. Är ju som att någon skulle bli sur på min mamma för att jag gör något, heldumt.

2008-08-31 @ 23:19:41
URL: http://thecarina.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag trodde du va van vid de här laget.. =)

Så många som har skällt på dig för du inte får tyst på Ticke.. Haha.. Men vadå än är inte sista puckot fött.. Fatta Nilles barn.. Hahahaha.. Du/vi kommer att få stå ut med sånt. Har du aldrig hört att visa mammor eller något funkar så att det är alla andras barn inte deras som de är fel på. (du kanske vet vilka mammor jag menar) =)

2008-09-01 @ 08:07:49
URL: http://mizzycarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?
Glöm inte bort mig.

Vad är din mailadress?

Har du en hemsida / blogg?

Vad vill du säga?

Trackback